Severina koncertom otvara košarkaški spektakl!
Piše: redakcija On 20 kol., 2015 At 02:53 PM | Categorized As Događanja, Sport, Sportske minute | With 0 Comments

Zadar…

SeverinaNajpopularnija regionalna pop zvijezda Severina održat će spektakularni koncert na otvaranju ovogodišnjeg Zadar Doğuş turnira. Na jedinstvenom koncertu 23. rujna 2015. godine u dvorani Krešimira Ćosića, Severini će se pridružiti i najpopularniji grčki pjevač Antonis Remos. Vrhunska produkcija i najveći hitovi obje zvijezde garancija su nezaboravnog provoda na kojem se očekuju gosti iz cijele Europe, kao i sami sudionici turnira.
Severina Vučković vodeća je regionalna zvijezda, koja je objavila devet studijskih albuma te ostvarila niz suradnji s različitim glazbenim umjetnicima: Arsenom i Matijom Dedićem, Gibonnijem, Nikšom Bratošom, Sarr e Romom, Željkom Bebekom, Draženom Žerićem, Mirom Buljanom i Đorđem Novkovićem. Olimp hrvatske glazbene scene osvaja 2002. turnejom Virujen u te, kojom definitivno potvrđuje status pop ikone. U iščekivanju najnovijeg albuma, publiku Severinaosvajaju singlovi poput pjesama Alcatraz, More tuge, Generale, Calimero te Uno momento, koja je, s 50 milijuna YouTube pregleda u manje od godinu dana, ušla u povijest kao najslušanija regionalna pjesma ikada. Osim na poslovnom, Severina je uspješna i ostvarena i na privatnom planu. Postala je majka malenog Aleksandra, koji je rođen 20.02.2012. godine u splitskom rodilištu.
Antonis Remos rođen je u Dusseldorfu u Njemačkoj, u kojem je živio do desete godine, kada se s obitelji vraća u domovinu, u grad Thessaloniki. Već u školskoj dobi dolazi u doticaj s glazbom te uz gitaru sklada neke od svojih prvih pjesama. Na Uskrs 1995. godine po prvi puta nastupa u Ateni i tada ostavlja neizbrisiv dojam. Ubrzo potpisuje ugovor sa Sony Music i tu započinje njegov nezaustavljivi put ka zvijezdama. U karijeri je do sada izdao devet studijskih i četiri live albuma.
Na ovogodišnjem Zadar Doğuş turniru nastupa finalist ovogodišnje završnice Eurolige, grčki Olympiakos, koji u Zadar dolazi po prvi puta, kao i njemački Bayern te beogradska Crvena zvezda. Pobjednik prošlogodišnjeg turnira Fenerbahçe, kao i turska Darüşşafaka te domaćin Zadar dobro su upoznati sa svim prednostima ovog vrhunski organiziranog turnira.

SeverinaTurnir na kojem sudjeluje čak pet Euroligaša igra se uz izravne TV prijenose u Grčkoj, Turskoj, Njemačkoj te u zemljama regije. Iznimna zainteresiranost za turnir najavljuje dolazak velikog broja gostiju koji će, popunivši kapacitete u Zadru i okolici, itekako doprinjeti produženju turističke seozne. Uz brojne popratne aktivnosti tu su i Kids’ day, brojni players partiji ali i susreti gospodarskih delegacija iz zemalja sudionika turnira.

Foto: Press

comment closed