fbpx

Danijela Martinović: Božić s ‘Malom Damom’

Uvod u radostan i veseo Božić…

Danijela Martinović– Radujem se ovom projektu i što Mala Dama osvaja srca djece. Ove su radionice kreativne i potiču ono najbolje u svima nama. Predivno je danas bilo vidjeti djecu koja rade čestitke koje će biti uručene djeci u bolnicama, umjesto da sjede pred kompjuterom i igraju igrice. Danas je poslana jedna predivna pozitivna poruka i sa svakom slijedećom radionicom širit ćemo istinske životne vrijednosti’ – rekla je glazbenica i spisateljica Danijela Martinović.
Božić je vrijeme kada posebnu pažnju poklanjamo najbližima i kada se okrećemo obiteljskim vrijednostima. Pitoreskni istarski grad Fažana ovog je vikedna epicentar pozitivnih misli i ljubavnih poruka, a za sve je zaslužna Mala Dama. U tri dana, od 20. – 22. prosinca u multimedijalnom centru u Fažani tim entuzijasta i stručnjaka predvođeni Malom Damom, raznim radionicama i duhovnim vježbama donosi osmijeh i toplinu u srca svojih polaznika.
FazanaBožić s Malom Damom samo je pilot projekta Damin Labirint Sreće koji bi počeo s realizacijom 2014. godine te se sastojao od niza radionica, koncerata, predstava, predavanja sa ciljem prevencije nasilja, ovisnosti, vraćanjem samopouzdanje, tolereancije, multikulturalnosti. Mala Dama, lik iz slikovnica, Danijela Martinović prenosi poruke ljubavi, djeli osmijehe, životne mudrosti te na taj način dopire kako do odraslih tako i do djece. Uz nju, projekt uključuje i brojne stručnjake iz različitih područja.
– Nakon što sam vidjela intervju s Danijelom Martinović u kojem priča o Maloj Dami, o predstavi koju  želi napraviti i slično, jednostavno osjetila sam da joj se moram javiti i dogodio se klik. Za sada projekt se super razvija, što mi je najvažnije dobivamo potporu građana, naš rad smatraju kvalitetnim i vrijednim pažnje. Sretna sam što smo se upoznale i što smo započele sve to. Zaista najiskrenije mogu reći da sam sretna što je Mala Dama taj anđeo, ta vila koja je došla i sjela na moje rame i sada je tu, svaki dan, svako jutro i daje snagu, mami osmijehe’ – izjavila je voditeljica projekta Manuela Krakar.

Program:

21.12 – RADIONICE ZA DJECU I RODITELJE
09:00 –  Čitanje slikovnice
09:30 – Radionica Damini keksići
12:00 – Dama i trenuci sreće
13:00 – Dodjela Daminih diploma djeci
14:30 – Uvod u projekt
15:00 – Čaroban smijeh za odrasle
15:30 – Kutija pozitivnih misli – Radionica kreativnog pisanja – Sanja Benčić voditeljica
16:00 – Radionica Damini trenuci sreće
18:00 – Gost iznenađenja + performance
19:00 – Iznenađenje sa Fažanske rive
22.12. – Posjet i darivanje potrebitima

Foto: Press Scena.hr