fbpx

Saša Anočić kao kriminalac Srećko!

Kud puklo da puklo…

Saša Anočić– Zaista sam uživao na setu i super mi je bilo raditi s Tijanom. Imam stariju kćer pa mislim da sam se jako dobro snašao u ovoj ulozi – komentirao je Saša Anočić lika kojeg utjelovljuje u popularnoj seriji.

Saša Anočić

U dramskoj seriji ‘Kud puklo da puklo‘ gledatelji ovih dana imaju priliku pratiti i lik kriminalca Srećka kojeg utjelovljuje proslavljeni glumac i redatelj Saša Anočić. Mlađahnoj ekipi iz Oštrovca koja je pokrenula vlastiti posao pravljenja rakije i to sve pod velom tajne, pridružit će novi lik – sitni kriminalac Srećko.

Došavši u Oštrovac kako bi sklopio posao, Srećko neće li slutiti kakvo ga iznenađenje čeka u najdražem nam selu – nakon više od dvadeset godina saznat će da ima kćer – Dijanu.
– Srećko je sitni kriminalac, poznat policiji po sitnim prekršajima švercanja cigareta, prodaje deviza i preprodaje automobila. Nekada je bio glavni zavodnik, gospićki loš dečko sa dugom i njegovanom kosom. Vozio je ukradene aute i nosio kožnu jaknu – rekao je Saša.
U mladosti je Srećko između ostalih, zaveo i mladu, nevinu studenticu učiteljske akademije Barbaru s kojom je imao kratku, ali burnu i strasnu vezu. U jednom je trenutku od nje „posudio“ prsten njene bake i kad joj ga je htio vratiti uhićen je i poslan u zatvor. Kad se nakon par mjeseci vratio u Gospić njegove Barbi više nije bilo, a kako nije bio emotivno vezan, ubrzo je nastavio sa svojim životom.
Tko je zapravo misteriozni Srećko i u kakve se poslove upleo s oštorvačkom ekipom, doznajte u novim nastavcima popularne serije ‘Kud puklo da puklo’, od ponedjeljka do četvrtka od 21,00 sat.

Foto: Press