fbpx

Supertalent – dolazi kandidat koji će zapaliti pozornicu

U Supertalent stiže kandidat s nesvakidašnjom životnom pričom

Bivši MMA borac postao srednjovjekovni vitez koji se posvetio životu u prirodi.

Na redu je treća audicijska epizoda Supertalenta, a pozornicu će ove nedjelje doslovno zapaliti Denis Dejanović iz Istre koji će pred žirijem i publikom izvesti uzbudljiv performans s vatrom. Vatra će sama po sebi privući pažnju žirija, pa će tako Martina otkriti da od djetinjstva ima umjerene piromanske sklonosti, a zanimaciju gledatelja sigurno će potaknuti i njegova nesvakidašnja životna priča.

Naime, Denis sudjeluje u srednjovjekovnim borbama, a upravo na to povijesno razdoblje podsjeća njegov životni stil.

-Skoro da živim srednjovjekovni stil pošto živim u šumi. Voda, struja – sve je ograničeno. Nisam, kako bi se reklo, samoodrživ, ali idem prema tome – otkrio je Denis koji je svoj nekadašnji život odlučio promijeniti iz korijena.

Iako se dugi niz godina bavio MMA borbama, odustao je od tog zanimanja, a svojom ušteđevinom kupio je imanje u blizini mora i od tada živi u prirodi. Što je više boravio na svom imanju, to je manje doticaja imao s civilizacijom te je među ljude odlazio samo kada je to bilo nužno.

-Krenuo sam u srednjovjekovni stil života i življenja u prirodi jer mi je dosadio ovaj monotoni život koji nam svakodnevica pruža. Nisam mogao naći sebe u tome i odvojio sam se od ljudi, krenuo sam graditi svoj život u prirodi – objašnjava Denis te otkriva da takav životni put nije oduvijek bio lagan jer su ljudi u početku osuđivali njegovu odluku da se izolira od suvremenog svijeta.

Naposljetku, put ga je odveo na veliku pozornicu najgledanijeg zabavnog showa u zemlji, a sudeći po njegovim najavama, gledatelje očekuje vatreni performans. Kakvu će točku izvesti i kako će članovi žirija reagirati na njegov nastup doznajte u nedjelju na Novoj TV!

Podsjetimo, u prošloj je epizodi devet kandidata izašlo pred četveročlani žiri kojeg čine Maja Šuput, Martina Tomčić, Davor Bilman i Fabijan Pavao Medvešek, a njih osam prošlo je u sljedeću fazu natjecanja.

Argentinka Maria Lopez impresionirala je žiri plesom s obručem, dok je povratnički kandidat Dino Radosavac pamtljivom autorskom pjesmom Viski i tekila ove godine uspio izmamiti prolaz.

Ekstremni plesač Muy Moi šokirao je dvoranu, no usprkos miješanim reakcijama, osigurao je prolaz svojim impresivnim vještinama. Slijedio ga je, u znatno drukčijem tonu, Nikola Barbarić u liku klauna Spartanka Smotanka, koji je svojim zabavnim programom za djecu osvojio sve članove žirija Supertalenta.

Nakon klauna, emisija je nastavila u komičnom tonu s Mariom Zovkom, koji je demonstrirao svoje umijeće oponašanja slavnih osoba. Na pozornicu su sljedeći izašli Filip Ščrbak i dva ‘pomoćna plesača’ te su izveli zahtjevnu street workout koreografiju i zaradili tri glasa za.

Članovi plesne grupe Megablast Filip i Roko breakdance rutinom rasplesali su i žiri koji im je dodijelio četiri entuzijastična glasa za, a slijedila ih je Nevenka Hlebetina s pjesmom ‘Zelene oči’, jedina osoba koja te večeri nije dobila mjesto u sljedećem krugu natjecanja.

A emisija Supertalenta je završila na najbolji mogući način – zlatnim gumbom Maje Šuput koji je 12-godišnju pjevačicu Fariju Gaši poslao direktno u polufinale.

Hoće li i ovaj tjedan biti jednako uspješan, saznajte u nedjelju na Novoj TV!

Foto: Press – Nova TV