fbpx

Video: Ekskluzivna premijera – Maja Šuput: Ženo draga

Maja Šuput snimila atraktivan video u kripti crkve u BALAMA

Maja Šuput nam je i ovaj put pripremila iznenađenje. Ženo draga nova je pjesma hitmejkera Saše Lazića koji je napisao ovaj neočekivan i neobičan tekst, koji je ujedno i uglazbio.

Maja Šuput

– Iako bih za ovu pjesmu rekla da je tipična za mene, nikada nisam otpjevala nešto slično – izjavila je Maja Šuput te dodala da je tekst toliko životan i dramatičan da joj je gušt pjevati ga, a najviše se iznenadila kada je saznala da ga nije pisala žena.

Na prvu je znala i željela da spot prati tekst pjesme kako bi pjesma imala što jasniju i snažniju poruku.

Poznati režiser Dario Radusin koji je bio na čelu ekipe zadužene za snimanje, montažu i produkciju, snimio je spot na nekoliko prekrasnih lokacija u Istri, jedna od njih je i Istarska pustinja nedaleko Grožnjana, a svakako najposebnija lokacija snimanja bila je Lapidarij- kripta u crkvi Blažene Djevice Marije u Balama.

Maja Šuput

– Ženu je u spotu maestralno odglumila glumica Tea Šimić, kojoj se Maja Šuput ovom prilikom zahvaljuje od srca na fenomenalnoj glumi. Kako nas Maja nikada ne ostavi ravnodušnima vjerujem da ćete uživati u pjesmi i tekstu, te upečatljivom videu koji ih prati – poručuju iz PR-a.

Foto: Press
Video: