fbpx

Madonna, The Cranberries, Red Hot Chili Peppers i Kylie Minogue u velikoj završnici

Show…

Madona, TLZPShow ‘Tvoje lice zvuči poznato’ koji je četvrti put potvrdio svoju dominaciju, ove sezone iznjedrio je 112 transformacija, od toga 54 transformacije u suprotan spol, 250 perika, 350 umjetnih noktiju, 316 umjetnih trepavica, 23 umjetna zubala i preko 800 kostima. Osmero sjajnih kandidata iz nedjelje u nedjelju oduševljavalo je gledatelje svojim transformacijama, a samo četvero najboljih – Mia, Nives, Bojan i Mario, borit će se ove nedjelje za pobjedu.
Prvoplasirana, Mia Anočić Valentić kaže kako na početku showa nije imala nikakva očekivanja, a osim prijateljstva s drugim kandidatima, ističe kako je najsretnija što je naučila pjevati.
– Mogla bih sve sada ponoviti! – tvrdi Mia koja je odnijela rekordan broj pobjeda – čak tri. Svoje prve transformacije u showu, u glazbenika Chubbyja Checkera, kaže, od treme se ni ne sjeća, a najviše je samu sebe iznenadila s transformacijom u Terezu Kesoviju, koja joj je donijela i pobjedu. Ove nedjelje prvo mjesto na bodovnoj tablici branit će nastupom u ulozi Kylie Minogue i pjesmom ‘In Your Eyes’.
– Koreografija nije zahtjevna ovaj put. Ako sam bila spremna 12 puta, moram i 13. – odlučno će Mia.
TLZPNives Celzijus žiri je proglasio najvećim iznenađenjem sezone, a njezine transformacije, posebno one u suprotan stol, ostavljale su žiri i gledatelje bez teksta. Je li ju gljiva mazila ili ne, Nives ne može sa sigurnošću kazati, no jedno je sigurno – u svojim transformacija beskrajno je uživala.
– Cher mi je bila super. Svaku sekundu sam uživala i mislim da se to primijetilo. Transformacije u Prodigy me malo bilo strah, ali se na kraju pokazala kao velika zabava, dok mi je Rocky bio grozan, suzdržavala sam se da mi ne bude muka od sebe same – osvrnula se kratko te dodala:
– U startu nisam ništa očekivala. Možda malo subjektivno, ali sebi sam bila među boljima i mislim da sam zasluženo ušla u finale, to jest, da su svi ušli zasluženo. Nives ćemo u finalu vidjeti u liku Anthonyja Kiedisa iz grupe Red Hot Chili Peppers, a izvest će pjesmu ‘Dani California’.
– Veselit ću se ovom nastupu, obožavam ovu pjesmu. Ako mogu bolju poziciju izboriti super, ako ne, nema veze i ovo mi je pobjeda! – uzbuđeno će Nives te dodaje kako je u malo nepovoljnoj situaciji.
– Moram priznati da sam sad u vrlo nezahvalnoj poziciji jer mi je kći rekla: Mama ako ne pobijediš, ne vraćaj se kući!
Hoće li izvesti nastup vrijedan pobjede, ostaje nam za vidjeti.
Prošlotjedni pobjednik, Bojan Jambrošić, koji je oduševio s transformacijom u Ed Sheerana, u finale će ući kao Dolores O’Riordan iz rock sastava The Cranberries i pjesmom ‘Zombie’.
– Kad sam bio Ed Sheeran cijelo vrijeme sam se smijao, bilo mi je super, jer jednostavno volim tu pjesmu. Stvarno mi je bilo izvrsno – osvrnuo se Bojan te dodao kako su mu u showu najteži nastupi bili oni kada su u žiriju sjedili glazbenici koje je trebao izvesti.
– Prva promjena u ženski spol je bila Jelena Rozga i ona nije najbolje prihvatila moju transformaciju, da li zbog maske, pjevanja, ne znam – kazao je te dodao:
– Zabavio sam se u svakom svom nastupu, ali sam se nekako najviše zabavio u hologramu jer nikad u životu to nisam probao.
Četvrti finalist, Mario Roth tvrdi kako je njegov put u showu bio pun uspona i padova.
– U suštini svega treba biti skroman, ali treba biti realan. Lijep je osjećaj kada shvatiš da si među četiri najbolja. Mislim da je to samo rezultat jednog truda, rada – kaže Mario, kojega ćemo ove nedjelje gledati kao Madonnu, a izvest će ‘La Isla Bonita’ & ‘Pala Tute’.
– Mogu reći da sam započeo s kraljicom i evo ovo svoje putovanje kroz show završavam s još jednom kraljicom – zaključuje te dodaje:
– Počeo sam u onim crnim štiklama, i u tim istim crnim štiklama završavam!
U finalnoj epizodi, svi bodovi se brišu, a s obzirom na plasman, finalisti će dobiti startne bodove, pa će tako Mia, kao prvoplasirana, imati 7 bodova, Nives 6, Bojan 5, a Mario 4.
Ostalih četvero kandidata nastupit će u revijalnom tonu, pa ćemo vidjeti duete Ivane Mišerić i Dalibora Petka koji će nastupiti kao sestre Azucar Moreno s pjesmom ‘Bandido’ te Anu Gruicu i Daniela Bilića u ulozi Josipe lisac i Gibonnija, a izvest će pjesmu ‘Nek’ se dijete zove kao ja’.
Ne propustite veliko finale četvrte sezone hit showa Nove TV ‘Tvoje lice zvuči poznato’ ove nedjelje od 20 sati na Novoj TV!

Foto: Press