fbpx

Večeri dalmatinske pisme: Kaštelanski festival

Kaštel Kambelovac…

Medijski pokrovitelj Scena.hr

Kaštelanski festivalU okviru prve večeri, 22. srpnja 2017. godine s početkom u 21.00 sat, održat će se veliki koncert Četiri tenora. Đani Stipaničev, Marko Škugor, Vladimir Garić i Marko Pecotić izvodit će talijanske kancone, domaće standarde u bel canto maniri i popularne operne arije.
– Nakon što smo prošle godine na ovoj pozornici ugostili klapu Sveti Juraj i Tamburaški orkestar HRT-a, imamo priliku nastaviti ovaj sjajan niz s Četiri tenora. Njihov repertoar, visoka razina pjevačkog umijeća i neposredan odnos s publikom obećavaju odličnu glazbenu večer u Kaštelima – poručuju organizatori.
Druga večer 23. srpnja je posvećena klapskom pop-u. Ovu će se godinu na kaštelanskoj pozornici okupiti čak 21 klapa. Oni će uz festivalski orkestar predstaviti nove autorske skladbe u konkurenciji za brojne nagrade. Među njima su Cambi, Šufit, Iskon, Sebenico, Kaše, Subrenum, Sveti Florijan, Ragusa, Bunari i mnogi drugi. Festival će voditi Frano Ridjan i Mariola Milardović Perić.
Karte za Večeri dalmatinske pisme: Kaštelanski festival se već sada mogu kupiti online putem Croatia Ticketsa, na recepciji hotela Baletna Škola (Kaštel Kambelovac) i u caffe baru Gajo (Kaštel Stari).

Foto: Press