fbpx

Martina Tomčić u žiriju trećeg izdanja Mammas’ showa

Opatija…

Dio stručnog žirija koji će odabrati pobjednika trećeg izdanja Mammas’ showa su Martina Tomčić i Nicolas Quesnoit

Martina Tomčić– Pozivamo sve ljubitelje plesa da nam se pridruže i uživaju u izvedbama naših natjecatelja te kreiraju uspomene koje će trajati zauvijek. Ovakva natjecanja koja imaju sve odlike spektakla daju plesačima, ali i publici kompletno iskustvo i scenski doživljaj iz kojeg učimo, ali i hranimo dušu. Divno je promatrati sinergiju koja nastaje na našim natjecanjima i nadamo se da ćemo potaknuti mnoge plesače da produže svoj plesački vijek – izjavila je organizatorica Ana Jugo.
Vrijeme je za treće izdanje jedinstvenog plesnog natjecanja Mammas’ show u Opatiji, koji će se održati 7. ožujka, u centru Gervais. Riječ je o događaju kojem je cilj održati plesnu scenu što duže aktivnom te pozicionirati Opatiju kao plesnu meku.
Martina TomčićPles je umjetnost koja izvođaču pruža mogućnost da tijelom i pokretom izrazi svoje emocije i pošalje snažnu poruku. Zato ne čudi što se na plesno natjecanje Mammas’ show svake godine prijavljuje sve više plesača, ove godine njih sto devedeset i dvoje, podijeljenih u sedamnaest klubova iz Hrvatske, Slovenije i Bjelorusije, a riječ je o plesačima dobne skupine 25+. Najstariji plesači imaju 60 godina i s jednakom strašću pričaju svoju priču na sceni, a uz standardne kategorije natjecanja, Mammas’ show ima i «showcase iznenađenje”, u kojem sudjeluju svi natjecatelji te cijeli Gervais postaje spektakularna pozornica.
A dio stručnog žirija koji će odabrati pobjednika trećeg izdanja ovog natjecanja su operna pjevačica Martina Tomčić i plesač Nicolas Quesnoit. Njihovi konstruktivni komentari na plesne izvedbe dodatno će začiniti ovaj događaj kao i nastup talentirane, mlade pjevačice Mie Negovetić koja će izvesti tri pjesme iz filma The Greatest Showman, uz specijalne efekte na pozornici.

Foto: Press – Foto Luigi