fbpx

Sulejman Veličanstveni vraća se na ekrane RTL-a!

Sulejman VelicanstveniSulejman Veličanstveni, najgledanija turska serija s najvećim budžetom u povijesti turske televizijske produkcije, od ovog se ponedjeljka, 9. rujna vraća u udarni termin RTL Televizije. Ove jeseni gledatelji će moći uživati u novim, dosad neprikazanim nastavcima turske iznimno uspješne serije o kojoj se već tri godine ne prestaje pričati u više od 60 zemalja diljem svijeta.
Premijerni nastavci drugog dijela treće sezone donijet će nam nove događaje iz Topkapi palače, u kojoj će, bez sumnje, najviše spletki kreirati sve veća Sulejmanova svita koju predvodi njegova voljena sultanija Hurem. Upravo će ona svojim igricama uništiti sultanovu sestru Hatidže, ali i udati svoju kćer jedinicu za najvjernijeg slugu, Rustem-agu. Bali-beg se vraća u Istanbul na sultanovu molbu da mu pomogne  u  novom osvajačkom napadu, a u međuvremenu će pronaći i novu ljubav. Baš kao i njezin glavni protagonist Sulejman, serija, iza koje stoji produkcijska kuća TIMS Productions, osvaja sve više zemalja.
U ovom trenutku Turska s nestrpljenjem iščekuje premijernu epizodu četvrte sezone koja će se emitirati na turskom kanalu Star TV 18. rujna. Baš kao što je bilo i planirano, ovo će biti posljednja sezona i u njoj će, između ostalog,  biti prikazana smrt sultanovih sinova Mustafe i Bajazita, te sultanije Hurem. Dok su turski mediji ovo ljeto špekulirali oko novih glumaca koji bi u novim nastavcima trebali tumačiti uloge Sulejmanovih odraslih sinova i njihovih supruga, glumci poput Halita Ergenca, Mehmeta Gunsura, Nur Fettahoglu, Pelin Karahan i Ozana Guvena slobodne su dane koristili za odmor prije ponovnog odlaska na set. Sredinom kolovoza već su se odradila promotivna foto i video snimanja za televizijske najave, dok se trenutno na setu TIMS Produkcije užurbano snimaju prve epizode.