fbpx

Volim Hrvatsku!

Volim Hrvatsku!

U ovonedjeljnom izdanju game showa ‘Volim Hrvatsku‘ provjerite kako će ‘stari vuk’ estrade i dvije mlade dame proći u srazu s jakim glazbeno-glumačkim snagama. Uz legendarnog Olivera Dragojevića, za Goranov tim bore se glumica Petra Težak i televizijska voditeljica Sandra Bosnar, a Reneovu ekipu čine glumica Petra Kurtela, pjevač Ronald Braus i glazbenik Hrvoje Rupčić. Uobičajeno, timovi će morati pokazati znanje na različitim područjima. U kojoj ekipi ima nogometnih znalaca, doznat ćete nakon pitanja o vrataru s najviše nastupa u dresu Dinama, a ljubitelji jedrenja znat će u kojoj klasi briljira Šime Fantela. Provjeravat će se i ‘informatičko’ znanje, jer doznat ćemo tko pjeva pjesmu ‘Program tvog kompjutora’.

Volim Hrvatsku

No, najvažnije je pitanje kako se prije ‘testiranja’ osjećaju natjecatelji. Kažu da treme nema, no najviše ih brine da se ne obrukaju pred gledateljima.

Hrvoje Rupcic

– Svima nam je najvažnije ne osramotiti se pred svijetom. A meni je važno opravdati očekivanja moje ekipe u glazbenim pitanjima. Naime, naslovi pjesama mi nisu najjača strana – rekao je Hrvoje Rupčić.
Dok su Hrvoja brinula konkretna pitanja, glazbenika u suparničkom timu mučilo je nešto drugo.
– Znam puno stvari, samo ih se teško sjetit. Čuo sam da je to jedna vesela i duhovita emisija pa sam došao – rekao je Oliver.

Volim Hrvatsku

Ove nedjelje u 18:10 na HRT1 uz puno smijeha i pjesme doznajte koji će tim doći do pobjede u sedmoj emisiji serijala ‘Volim Hrvatsku’!

Foto: Press Scena.hr