Zrinka Cvitešić u showu ‘Graham Norton i gosti’!
Piše: redakcija On 1 svi., 2015 At 04:36 PM | Categorized As Televizija, Zanimljivosti | With 0 Comments

HTV…

Svjetski poznati show “Graham Norton i gosti” na programu HTV-a

Graham NortonNa ekrane Hrvatske televizije 5. svibnja stiže svjetski poznati show ‘Graham Norton i gosti’, koji donosi mnogo glamoura i još više zanimljivih priča iz svijeta slavnih. Vrhunski zabavljač i velika televizijska i radijska zvijezda u ovoj popularnoj emisiji već niz godina ugošćuje najveća imena iz showbussinesa te pritom svojim britkim humorom oduševljava brojne gledatelje širom svijeta.
Graham NortonGraham William Walker, poznatiji kao Graham Norton irski je televizijski i radijski voditelj, komičar i glumac, glasovit po svojem sarkazmu i osebujnom stilu. Pet puta osvojio je uglednu nagradu BAFTA u kategoriji najbolje zabavne emisije.
Prikazivanje showa ‘Graham Norton i gosti’ počinje emisijom iz 2013. godine u kojoj gostuje naša poznata glumica Zrinka Cvitešić. Grahamovi gosti u toj emisiji su slavna američka glumica Jennifer Lopez, Zrinka Cvitešićzatim engleski profesionalni igrač kriketa Freddie Flintoff te glumac David Mitchell. Pridružit će im se dvoje glumaca iz londonske postave mjuzikla ‘Once‘, Zrinka Cvitešić i Declan Bennett, koji će otpjevati duet.
Slijede izdanja iz najnovije sezone showa, a u prvoj od njih ugostit će oskarovca Denzela Washingtona, koji će govoriti o svojem filmu ‘Pravednik’ te glumicu Gemmu Arterton koja će s mjuziklom ‘Made in Dagenham’ pokušati pokoriti West End. Popularni pjevač i tekstopisac George Ezra uživo će izvesti svoju pjesmu ‘Blame it on me’.
Uživati u društvu ‘Grahama Nortona i gostiju’ možete od 5. svibnja u 21,00 sat na Drugom programu HTV-a.

Foto: Press

comment closed