fbpx

Zrinko Tutić: Roberte, ti si došao tiho i ušao u legendu!

Zvijezde pjevaju…

Glumac je napustio natjecanje u sedmoj emisiji

Zrinko Tutić, Robert Kurbaša– U svakom slučaju bilo je zabavno, što i jest poanta showa. Mi smo se trudili, show must go on pa i bez nas. Nema tu neke analize, to je zabava, inače bi bio olimpijski sport. Bitno je sudjelovati, ja sam zadovoljan i ovo mi je jedno super iskustvo, to mi je do sada bila totalna nepoznanica i sad sam ušao u to, vidio, osjetio, i sa sobom nosim jedno lijepo iskustvo – rekao je Robert Kurbaša u svojim prvim dojmovima nakon ispadanja. U finale sedme sezone HRT-ova showa ‘Zvijezde pjevaju‘ plasirali su se Tina Katanić, Petra Dugandžić i Ivica Pucar, dok je natjecanje u sedmoj emisiji napustio Robert Kurbaša. Svi parovi večeras su izvodili po dvije pjesme, a Robert i Emilija Kokić otpjevali su Country roads, za koju su dobili 19 bodova te Save your love, za koju su osvojili 21 bod, što je i bilo najmanje bodova, ukupno 40.

Došao tiho i ušao u legendu
Žiri je komentirao kako se u nastupima vidio napredak.
– Roberte, ti si došao tiho i ušao u legendu, popravljaš se, sada je već bilo ozbiljno pogođenih tonova – rekao je u svom stilu Zrinko Tutić, dok je Zdenka Kovačiček rekla kako je to bio pravi country ugođaj, uz opasku kako je možda trebao malo olabaviti svoje glasovne žice.
Marko ToljaNajbolje plasirani večerašnji par s ukupno 56 bodova bili su Tina Katanić i Marko Tolja, koji su večeras pjevali Jagode i čokolada za koju su dobili 27 bodova te potom ‘Čarobno jutro’ za koju im je žiri udijelio 29 bodova. Posebno su se dojmili Martine Tomčić.
– Scena je djelovala kao dio musicalla, dali ste nam priču, bili ste simpatični, ugodno vas je gledati i slušati – istaknula je Martina za ‘Jagode i čokoladu’, dok je Zdenka Kovačiček za ‘Čarobno jutro’ rekla kao su dobro pjevali te kako im leži ta pjesma.
– Sada sam prvi puta ostala bez teksta, jako sam uzbuđena. Jako mi je puno to značilo i jako emotivno doživljavam ovaj show. Dirnuta sam večeras i jako mi je drago. Mi pjevamo iz duše i hvala ljudima što su to prepoznali – kazala je Tina.

Petra kao Adele
Ervin BaučićDrugi najbolje plasirani s ukupno 53 boda bili su Petra Dugandžić i Ervin Baučić, koji su za ‘Someone like you’ dobili 27 bodova, te 26 za Hard days night.
– Ja nisam čula Adele već Petru kakvu do sada još nisam čula. Petra učinila si čudo, toliko težak početak, svakom bi profesionalcu zadrhtao glas, odajem ti iskreno štovanje da si se odlučila tako otvoriti emisiju – oduševljeno je za ‘Someone like you’ komentirala Martina, dok je Zrinko za ‘Hard days night’ rekao kako je bilo vrlo dobro te dobilo i dozu agresije.
– Otpjevala sam Adele u polufinalu, dobila sam visoke ocijene za nju i to je kraj Ivica Pucarmojih očekivanja. Mojoj sreći nama kraja, idemo dalje – zaključila je Petra. Jednaki ukupni broj bodova, 53, imali su i Ivica Pucar i Maja Vučić koji su pjevali ‘Sign your name’ za koju su dobili 28 bodova te ‘Islands in the stream’ za koju su nagrađeni s 25 bodova.

– Večeras se otkriva tvoje novo lice, muzikalan si ti momak, meni se to sve skupa dopalo, izgledalo je kao da ima i strasti – ocijenio je Zrinko za prvu izvedbu, a za drugu Martina ga je pohvalila za ležernost. Ivica nije krio oduševljenje zbog plasmana u finale.
– Bit ću iskren. Kad sam uskočio u zadnji čas, bila je jedina želja da ne ispadnem prvi, a ovo sad zbilja ne mogu vjerovati. Evidentno je da što smo išli prema kraju to smo bili sve bolji, a danas je to kulminiralo. Sada mi je jedina želja da u finalu otpjevamo, ako je moguće, još bolje nego danas – rekao je Ivica.

Posljednja, osma emisija Zvijezde pjevaju na rasporedu je iduće subote 3. svibnja na HRT 1 iza 20 sati, kada ćemo doznati tko je pobjednik sedme sezone.

Foto: Press