fbpx

Zvijezde pjevaju: Približava se polufinale, napetost raste!

Sedma emisija…

Malo smo pojačali probe, vježbamo svaki dan i probe sada traju dulje nego ranije, kaže Ivica Pucar

Preostala četiri para će ove subote u sedmoj emisiji Zvijezde pjevaju imati zahtjevan zadatak jer pjevaju po dvije pjesme različitih žanrova, od rock ‘n’ rolla, balada, soula, do popa i countryja. Neki od njih s pripremama su već završili, a drugi koriste preostalo vrijeme do nastupa kako bi se što bolje pripremili. Jedan od četiri para nakon emisije napustit će natjecanje, a preostala tri će nastupiti u velikom finalu, stoga napetost raste s približavanjem polufinala.

Maja Vucic, ErvinIvica i Maja su pojačali probe…
Ivica Pucar ove subote pjeva country i soul.
– Malo smo pojačali probe, vježbamo svaki dan i probe sada traju dulje nego ranije. Radimo već šest tjedana i Maja sada već zna moje prednosti i nedostatke, stoga sada znamo na što se trebamo više usredotočiti na probama – objasnio je. Ivica kaže i kako je ova je sezona nepredvidiva.
– Oni koji su slovili za favorite otpali su, stoga je vrlo teško bilo što predviđati. U ranijim sezonama nije bilo toliko iznenađenja kao u ovoj. Što se mene tiče, već sam premašio svoja očekivanja i ne opterećujem se plasmanom – rekao je Ivica.

Kurbaša RobertRobert zahvalio svima koji su glasovali za njih
Robert Kurbaša kaže kako su ovoga puta imali manje vremena za pripreme nego ranije.
– Nešto smo manje vježbali nego inače zbog uskršnjih praznika, no sada se bacamo na probe punom parom, bit će zahtjevno jer pjevamo dvije pjesme, a manje je vremena nego ranije. Drago mi je što smo došli do polufinala, zahvaljujem svima koji su glasovali za nas, ne opterećujem se porazom niti pobjedom, što bude bit će – kazao je Robert.

Tina KatanićTina Katanić otkriva kako se veseli zbog činjenice da nastupa u polufinalu.
– Divna smo ekipa, atmosfera na vježbama je sjajna, polovicu vremena pjevamo, polovicu se smijemo, i bit će mi žao kada se show završi. Ove subote pjevamo rock i baladu, izvest ćemo to u našem stilu; mladenački, spontano, zabavno i iskreno. Veseli me što je show tako dobro prihvaćen među gledateljima koji me često zaustavljaju na ulici, posebno oni najmlađi, daju mi savjete, predlažu, komentiraju. Iako smo na korak do finala, ne opterećujem se time, najvažnije je zabaviti naše gledatelje – naglasila je Tina.

Zvijezde pjevajuGlumica gotova s pripremama
Petra Dugandžić kaže kako si je za polufinale zadala zahtjevan zadatak.
– Pjevamo baladu i rock and roll, što se tiče balade, postavila sam si dosta visoku prepreku za preskočiti i nadam se da ću u tome uspjeti. Što se tiče rock and rolla, pjesma je poletna i nadam se da ćemo se svi skupa dobro zabaviti. Pripreme za nastup su gotove i još nam preostaje samo generalna proba – rekla je Petra. Kaže kako je potpuno nepredvidivo tko će ispasti, a tko proći dalje odnosno pobijediti te kako će još mjesec dana po završetku showa sređivati dojmove.
Tko će biti bolji i tko će se više dojmiti stručnog žirija i gledatelja, doznajte već ove subote 26. travnja na HRT 1 iza 20 sati u 7. emisiji Zvijezde pjevaju na kraju koje se opraštamo od još jednog para odnosno doznajemo tko su finalisti sedme sezone.

Foto: Press