fbpx

Balet uz udobnost kina i čašu pjenušca

Ronald Braus– Oduševljen sam baletom, koreografija je sjajna. Pored Labuđeg jezera, ovo je moj najdraži balet. Prekrasno je pratiti balet u udobnosti kina uz čašu pjenušca, osjećam se kao kod kuće, a opet sam u Londonu. Ugođaj je sjajan i zaista uživamo. Drago mi je što na premijeri mogu vidjeti mnogo uglednih ljudi i dragih kolega kao što su Irena Pasarić, Mirna Sporiš, Đenisa Pecotić – rekao je naš proslavljeni operni pjevač Ronald Braus.
U multipleksu CineStar Zagreb sinoć su se okupili brojni ljubitelji vrhunske umjetnosti na svečanoj premijeri i prijenosu uživo baleta ‘Don Quijote’ iz Londona kojim je otvorena nova sezona ciklusa SPEKTAKLI U CINESTARU. Nenadmašnu izvedbu Royal Opera Housea došli su, između ostalih, pogledati i Ljerka Mintas Hodak s prijateljicama, legenda hrvatske kinematografije Veljko Bulaić, prvakinje baleta Irena Pasarić i Mirna Sporiš, dizajnerica Đenisa Pecotić, Koraljka Bašić, Kristina Jakovac Bangoura s kćeri, Nada Abrus, operni pjevač Ronald Braus i mnogi drugi.
SPEKTAKLI U CINESTARU nude raznovrsnu ponudu popularnih opera, baleta, kazališnih predstava i koncerata UŽIVO direktno s najpoznatijih svjetskih pozornica poput Teatro alla Scala Milano, Mariinsky Teatar St. Petersburg, Royal Opera House London i West End.
Za one koji preferiraju pop i rock zvuk tu je serija dokumentaraca i koncera­ta koje otvara BRUCE SPRINGSTEEN 19. studenog.
Spektakli koji slijede; Andre Rieu Maastricht 2013 (koncert klasične glazbe snimljen za vrijeme izvedbe u Maastrichtu) 22.10.2013. u 20 sati te Sicilijanske večernje (opera iz Royal Opera House) 4.11.2013. u 20:15 sati.