fbpx

Darko Rundek obećao dobru feštu na koncertu u Zadru!

Darko Rundek

‘U Zadru ćemo nastupiti u HNK Zadar po prvi put – raduju nas kazališni prostori jer se savršeno uklapaju u ideju Trija! Želimo nepredvidivu zabavu, spontane reakcije publike i maksimalno prepuštanje trenutku – rekao je Darko Rundek. Nakon skoro dva mjeseca, proljetna turneja Rundek Cargo Trija završava ovog vikenda koncertima u Zadru i Splitu. U Zadar dolaze nakon točno dvije godine, a nastupit će, 10. svibnja u Hrvatskom narodnom kazalištu. Publici će dati potpuno drugačiji doživljaj glazbe.

Darko Rundek u društvu Dušana Vranića na klavijaturama i perkusijama te energične violinistice Isabel, na poseban način objedinit će period Cargo orkestra i Trija. Svirat će i hitove iz perioda Haustora koji će publiku zasigurno podići na noge i motivirati na ples!

Njihov posljednji nastup u Zadru bio je 2011. godine u Arsenalu, u sklopu  turneje ‘Plavi avion’, kad su pokazali da su jedan od rijetkih glazbenih sastava sadašnjice, koji je u stanju privući sve generacije. Ovaj će put publika mahnuti Plavom avionu i premijerno ući u Rundekov svijet novih pjesama…