fbpx

Za show ‘Tko će ga znati’ građani namjerno čekaju po ulicama

Tko ce ga znatiEkipa ‘Tko će ga znati‘, zajedno s Marijanom Batinić  ponovno je u pogonu, a ovih tjedana snimili su emisije u Šibeniku i Zadru te se ponovno zaputili za Split od kuda kreću za Sinj. No Dalmatinci nisu jedini koje će Mare i ekipa game showa iznenaditi na ulicama jer uskoro kreću snimati i u ostalim dijelovima Lijepe naše.
Da je ‘Tko će ga znati’ osvojio mnoge žitelje Hrvatske, dokazuju i mnoge anegdote koje se ekipi ovog game showa događaju po hrvatskim gradovima. Tako je primjerice u Šibeniku, jedna djevojka, u jutarnjim satima čula da Marijana Batinić i njezina ekipa dolazi u grad pa je provela par sati na ulici ne bi li je ekipa primijetila! Bilo je tu i poznatih lica poput bivše Miss Hrvatske 2006. Ivane Ergić, Bepe Matešića, poznatog splitskog pjevača, a bilo je i onih koji se nisu dali nagovoriti da sudjeluju u kvizu, kao što je Mladen Grdović, no samo za ekipu RTL-a zapjevao je ‘Dalmatinca’!

Anegdota nije nedostajalo u nijednom gradu, a ekipi je u sjećanju ostala jedna smetlarka koju kod kuće čeka čak šestero djece! Je li osvojila iznos i pronašla one koji znaju, odnosno ne znaju, ne propustite pogledati, uskoro na RTL Televiziji.