fbpx

Davor Lovren i Borna Borovec ostvarili prve snove!

GNK Dinamo…

Davor Lovren– Ovo je trenutak o kojem sam sanjao godinama i neopisivo sam sretan što sam potpisao profesionalni ugovor s Dinamom. Znam da je ovo tek novi početak, ispred mene je još puno rada i truda, ali ovo mi je svakako poruka da dobro radim. Kažem, presretan sam i veselim se svemu što dolazi – reako je Davor Lovren. Davor je mlađi brat od našeg reprezentativca Dejana Lovrena.
Svečano je bilo u Plavom salonu gdje su dva mlada zagrebačka dečka ostvarili svoje snove; barem prvi dio. Naime, talentirani mladići Borna Borovec i Davor Lovren potpisali su svoje prve profesionalne ugovore pa će tako, na obostrano zadovoljstvo, u godinama koje dolaze nositi dres najdražeg kluba. Naravno, igrači i njihovi roditelji koji su došli s njima na svečano potpisivanje ugovora bili su oduševljeni i s razlogom ponosni; ovo je zaista bio veliki dan za njih, ali i najbolji hrvatski klub. Naime, ovi su mladići dio fantastične generacije Dinama, sigurno jedne od najboljih u novijoj povijesti kluba, koja godinama niže odlične rezultate, osvaja trofeje i domaće i inozemne turnire te pritom ruši sve rekorde.
Borna Borovec– Presretan sam i stvarno ne znam kako bi riječima opisao što sada osjećam. Potpisati ugovor s mojim Dinamom – to mi je bio san od kada sam počeo igrati nogomet. Danas mogu službeno reći da sam igrač Dinama, a to je  zaista ogromna čast i odgovornost – ispričao je simpatični Borna Borovec nakon potpisa ugovora.
– Borna i Davor su odlični igrači, ali su prije svega sjajni dečki. Naravno, ne bi bili u Dinamu i potpisali profesionalne ugovore da nisu veliki talenti i igrači za koje vjerujemo da u bližoj budućnosti mogu nositi naš klub, ali važno je istaknuti kako se radi o izuzetno karakternim, simpatičnim i fino odgojenim dečkima. Svojim su radom, trudom i talentom došli ovdje gdje su danas, ali jasno da ‘pravi posao’ tek počinje i da ih čeka još puno posla da bi u potpunosti ostvarili svoj talent i postali igrači kakvi mi smatramo da mogu biti – rekao je voditelj Nogometne škole Dinamo Marijan Vlak.

Foto: Press