fbpx

Tjedan turskog filma u Zagrebu

Kino Europa…

Kraj svibnja u znaku turskih filmova – 6. Tjedan turskog filma u kinu Europa u Zagrebu

Medijski pokrovitelj Scena.hr

Tjedan turskog filmaHrvatsko-turska udruga prijateljstva i Yunus Emre Institut predstavljaju šeti po redu Tjedan turskog filma u Zagrebu koji će se održati u vremenu od 23. do 28. svibnja 2017. godine u kinu Europa. Tijekom šest dana zagrebačka publika moći će uživati u 13 dugometražnih filmova.
– Ni ove godine nismo zaboravili djecu. U subotu 27. i nedjelju 28. svibnja s početkom u 11.00 sati, djeca mogu uživati u dječjem filmu iznenađenja, a nakon projekcije svi zajedno mogu se zabaviti na besplatnoj kreativnoj radionici i izraditi zanimljive poklone s turskim motivima – poručuju organizatori.
Tjedan turskog filmaSvečano otvorenje šestog po redu Tjedna turskog filma je u utorak, 23. svibnja s početkom u 19.00 sati, u kinu Europa, a otvorit će ga film ‘Filozof iz štale‘ (2014.) redatelja Müfita Cana Saçıntıja.
Ulaznice su potrebne samo za svečano otvorenje. Besplatne ulaznice dijelit će se na blagajni kina Europa i možete ih preuzeti na blagajni kina u nedjelju, 21. svibnja od 16.00 sati, a u ponedjeljak 22. svibnja i na dan otvorenja u utorak, 23. svibnja od 14.00 sati.
Ulaz na sve projekcije Tjedna turskog filma je besplatan i ulaznice nisu potrebne. Svi filmovi bit će prikazani u originalnoj verziji s hrvatskim i engleskim titlovima, osim ako nije drugačije naznačeno.

Foto: Press