fbpx

Vaterpolisti u novoj kampanji na suhom!

Ususret Europskom prvenstvu…

VaterpolistiOvih dana u Zagrebu vaterpolisti snimaju novu kampanju koja izlazi ususret Europskom prvenstvu koje ih očekuje ovog ljeta u Budimpešti. Luka Bukić najmlađi je sudionik kampanje. Njegov kolega, Dubrovčanin Marko Bijač, prije nekoliko dana proglašen je najboljim golmanom regionalne Triglav Jadranske vaterpolske lige. Zlatnom olimpijcu Paulu Obradoviću snimanja nisu strana pa se i na ovom zabavio, dok je Petar Muslim otkrio neke svoje nove talente.
Vaterpolisti– Vesele nas snimanja i akcije i izvan bazena. Kako je zadnja kampanja za kalendar prošla iznad svih očekivanja, od ove očekujemo da dođe do srca naših vjernih navijača i ljubitelja vaterpola – rekao je hrvatski reprezentativac Paulo Obradović.
– Za naše vjerne navijače uvijek smo tu, stoga ispunjena srca snimamo ovu kampanju koja će nositi poruke upućene upravo njima. Preostaje nam iščekivanje zanimljivih fotografija čarobnjaka Gorana Matijašeca. Polako se počinjemo snalaziti u ulogama modela pa od vaterpolista možete očekivati brojna nova iznenađenja – dodao je Marko Bijač.
Kampanju posvećenu navijačima i ljubiteljima vaterpola, kojom će vaterpolisti pozvati na podršku za nadolazeće Europsko prvenstvo, snima jedan od najboljih hrvatskih fotografa Goran Matijašec čiji studio posljednjih dana odiše veseljem i pozitivnom emergijom.
– Ovo nam je druga zajednička kampanja. Za razliku od prve, moram priznati da su dečki puno opušteniji i vjerujem kako će rezultat biti izvrstan. Priča je pozitivna, upućena svima nama, a vaterpolisti su je odradili kao da se poziranjem bave svakog dana – otkrio je fotograf Goran.
Kampanja izlazi početkom lipnja ususret Europskom prvenstvu koje se u Budimpešti igra od 13. – 26. srpnja 2014. godine. Podrška navijača itekako je potrebna našim reprezentativcima jer se nalazeu vrlo teškoj skupini.

Foto: Press