fbpx

Barakude otkrivaju svoju nepoznatu stranu – tetovaže!

Fran PaškvalinPreporučam svima da dobro razmisle što i gdje će se tetovirati. To je nešto što ne može tek tako nestati i ne možete se predomisliti nakon nekog vremena. Kada ih jednom napravite one su tu s vama cijeli život, nose neku vašu priču i daju vam snagu. Sretan sam i ne bih ništa mijenjao, a ko zna, možda uskoro padne i neka nova – rekao je Fran Paškvalin koji je i najveći ljubitelj ukrašavanja tijela u našoj reprezentaciji te ima čak pet tetovaža.

Petar Muslim– Imam samo jednu tetovažu koju sam napravio prije dosta godina i nikada nisam požalio. Trenutno ne razmišljam o novoj ali siguran sam da ću se jednom opet tetovirati. Ima posebno značenje u mom životu i nastala je prema mojoj ideji – izjavio je dobro raspoloženi reprezentativac Petar Muslim.

 

Andjelo Setka– Veliki sam ljubitelj tetoviranja. Obje moje tetovaže imaju svoju priču, podsjećaju me na bitne stvari u životu i jedinstvene su. U glavi već imam ideju o trećoj koju planiram realizirati ubrzo. Kada se jednom tetoviraš teško se zaustaviti. No, kao i u svemu drugom, treba biti odmjeren i ne pretjerivati – rekao je Anđelo Šetka.

Najbolji vaterpolisti svijeta tako su nam otkrili svoju nepoznatu stranu. Nižući pobjedu za pobjedom na FINA Svjetskom prvenstvu brojnim gledateljima i novinarima u Barceloni sve su zanimljiviji. Trajno ukrašavanje tijela iznimno je popularno među sportašima, a kako tetovaže izgledaju pogledajte u fotogaleriji:

[nggallery id=198]