fbpx

Matej Mateković peti je zlatni gumb Supertalenta

Show…

Osmogodišnji hulahoper Matej Matekoviću u polufinalu

Matej MatekovićNakon što je žiri odabrao svoje zlatne gumbove, u prethodnoj epizodi Supertalenta vidjeli smo kome je pripao i posljednji zlatni gumb – osmogodišnjem hulahoperu Mateju Matekoviću kojega su u polufinale lansirali voditelji, Igor i Frano.
Matej Mateković je žiriju i publici prezentirao svoj talent na kojemu je radio dvije godine, a Martina mu je kazala kako je vidjela i plesačice trostruko starije od njega, a koje mu nisu ni do koljena.
– Najljepše, uz nevjerojatnu vještinu, mi je to koliko se ti veseliš dok to radiš. Vidi ti se na licu da uživaš! Stvarno imaš talent koji je fantastičan! – komentirao je Janko, a Maja mu je poručila:
– Stvarno si bio božanstven i veličanstven i jedva čekam da se vidimo ponovno!“
Akrobacijama žiri su oduševile i Trio essence, akrobatkinje iz Ukrajine, a najoduševljeniji bio je Davor koji nije propustio priliku da se popne na pozornicu i zagrli natjecateljice.
– Žao mi je što sam već iskoristio svoj zlatni gumb jer je to jedini način na koji se možemo popeti na pozornicu i zagrliti, a ako vam ne smeta, ja bih vam ipak dao virtualni golden buzzer! – kazao im je i dao improvizirani zlatni krug.
– Jako mi se svidjelo. Nisam sigurna da li sam ikada vidjela toliko akrobacija sa senzualnim plesnim pokretima, i to je ono što mi se najviše sviđa. Sve tri ste jako lijepe i senzualne – poručila im je Martina.
Obitelj Vukina svoj nastup posvetili su preminuloj baki. Dok je Eva crtala portret bake, Janja i Vlatko su pjevali te se pritom koristili bojama koje su razmazivali po platnu na podu. Njihova prezentacija nije se svidjela žiriju, a Martina im je i stisnula X.
– Ja nisam ništa shvatila. Ja imam izražen OCD i to mrljanje boje i to razmazivanje po sebi je toliko fulana poanta, da u nekom momentu kada sam tražila hoće li se nešto desiti, a ništa se nije desilo – obrazložila je Martina, a s njom su se složili i Janko i Maja, dok je Davor imao drugačije viđenje nastupa.
– S velikim dijelom se ne mogu složiti s kolegama. Ja volim boje, ne bih ovo nazvao mrljanjem. To je dublja umjetnost koju ne može svatko razumjeti. Ja sam ovo vidio kao zaokruženu obiteljsku, dirljivu priču koja vama puno znači.

Foto: Press