Plesač Devin Juraj oduševio žiri Supertalenta!

Show…

Najljepše stvari se dešavaju iz najvećih boli

Devin JurajNapeta druga epizoda svjetski popularnog showa ‘Supertalent’ predstavila je nove kandidate koji su se došli predstaviti četveročlanom stručnom žiriju. Vidjeli smo tako pjevače, plesače, žonglera, mađioničara, kečere. Svatko od njih izazvao je neku emociju kod žirija, nasmijao ih, oduševio, ali i naježio. Nastup Devina Juraja ne samo da je naježio žiri, već je nekima čak i zaiskrila suza u očima.
– Devine, kad si plesao, gdje si bio? – priupitala ga je Martina, na što joj je Devin odgovorio:
– Ja dok plešem mogu biti bilo gdje. Moje tijelo pleše, a moj um leti!“.
Devin Juraj, petnaestogodišnjak iz Pule sa sobom nosi teško breme.
Devin Juraj– Devin je dijete koje je s nepune tri godine izgubio oca i ta tuga i bol je izašla kada je krenuo u školu – ispričala je njegova majka i dodala kako ga je tada upisala na ples putem kojega se oslobodio i svi njegovi strahovi su nestali, a to je odmah prepoznao i Mislav: “Najljepše stvari se dešavaju iz najvećih boli. Pitanje je koliko smo spremni tu bol pretvoriti u nešto lijepo. Ti si ja mislim najbolji solo plesač kojega smo imali na ovom natjecanju!“ rekao je. Nakon što ju je kupio svojim prvim pokretom, Martina se nije mogla oteti dojmu tijekom cijelog njegovog nastupa, a uz popratno DA mu je poručila:
– Toliko svojim plesom možeš dirati ljude i ja bi se usudila reći da svojim plesom možeš liječiti! Jedno ogromno hvala! Zamolit ću te da ovo nastaviš raditi i da nikada ne prestaneš!“

Foto: Press