fbpx

Diego Siqueira još jedno pojačanje Dream Teamu

Eurovizija…

Diego SiqueiraOvih su dana društvene mreže hrvatsko-eurovizijske Delegacije ‘gorile’ novim informacijama vezanima uz Roka Blaževića. Nakon objava o snimanju videospota, čiji se izlazak uskoro očekuje, objavljeno je i prvo pojačanje u Rokovom Dream teamu – plesač Endi Schrotter, a danas je službeno potvrđeno: Diego Amador Homem de Siqueira Silva (skraćeno Diego Siqueira) još je jedna plesna podrška na eurovizijskom nastupu!
Ovaj atraktivan Brazilac zarazne plesne energije ne krije oduševljenje:
Diego Siqueira– Otkako sam saznao da ću nastupiti na Eurosongu, najiskrenije, s velikim nestrpljenjem i uzbuđenjem odbrojavam dane do odlaska u Tel Aviv. Hrvatska je moj novi dom, ovdje živim već devet godina i obožavam ovu lijepu zemlju i njene ljude. Zahvaljujem HRT-u i autorskom DREAM timu koji su mi dali ovo veliko povjerenje i ukazali mi čast da kao plesač nastupim uz hrvatskoga predstavnika Roka Blaževića. Vjerujte mi – moje brazilsko srce kuca za pobjedu Hrvatske i ove sjajne pjesme i izvođača!
Šefica hrvatske Delegacije Elizabeth Homsi, dakako ističe, kako su sve aktivnosti pomno razrađene do najsitnijeg detalja i to će se vidjeti na pozornici u Tel Avivu:
– Ponosna sam što su uz Roka, još dvije mlade umjetničke duše dio našeg tima. Osim što je Endi veliki i regionalno prepoznatljiv tinejdžerski brend, a Diego je također prepoznatljiv u plesnim krugovima, oboje su divni i vrijedni suradnici i kolege. Posebno me veseli što će upravo Hrvatsku predstavljati mlade snage – oni su to svojim odricanjem i dugogodišnjim radom itekako zaslužili, a i tako šaljemo pozitivnu poruku i osnažujemo viziju i misiju naše pjesme – snovi se ostvaruju!

Foto: Press