fbpx

Ekskluzivni video: Roko Blažević snimio spot za The Dream

Video…

Roko BlaževićIako se naš ovogodišnji predstavnik na Izboru za pjesmu Eurovizije, Roko Blažević, na društvenim mrežama ‘prvotravanjski’ našalio ‘kako od spota neće biti ništa’, dao je i naslutiti: službeni spot bi mogao biti uskoro pušten u javnost.
Naime, proteklog je vikenda u zagrebačkom gradskom kazalištu ‘Komedija’, samo tjedan dana nakon svečane premijere domaćeg uprizorenja jedne od najpoznatijih svjetskih rock-opera ‘Jesus Christ Superstar’, snimljen službeni videospot ‘The Dream’. Kazališne daske ‘odglumile’ su Jeruzalem, glavni grad zemlje domaćina 64. Eurosonga.
19-godišnji Roko Blažević ne krije zadovoljstvo svojim prvim videospotom, ne skrivajući strahopoštovanje prema mjestu radnje.
Roko Blažević– Spot smo snimali desetak sati, gotovo čitavu noć, no cijela ekipa bila je toliko puna entuzijazma i vjere u ovu pjesmu i spot da smo istinski uživali i jedva čekam da hrvatska, ali i europska publika premijerno vidi spot koji će već po ovoj genijalnoj scenografiji biti jedinstven. Ne želim puno otkrivati o radnji spota, no sigurno ćemo izazvati reakcije, a to je i cilj – ovo je takav festival, natjecanje na kojem želim pronijeti poruku pjesme, nisam tu samo da lijepo otpjevam, već da kroz svoju glazbu pronosim i poruku u koju vjerujem i za koju želim da dopre do srca milijunske publike! Siguran sam da ovakvom pozitivnom energijom i umjetničkim vjetrom u leđa možemo izboriti ulazak u veliko finale Eurosonga, a tada je sve moguće – rekao je Roko Blažević,
Šefica hrvatske Delegacije Elizabeth Homsi otkriva i prve detalje vezane uz premijeru spota:
– Roka aktivno pratimo na HRT-ovim društvenim mrežama, pa tako s ponosom mogu reći da smo u ovom trenutku objavili ekskluzivnu snimku sa snimanja spota.
Podsjetimo, Hrvatsku će Roko Blažević s pjesmom ‘The Dream’, autora Jacquesa Houdeka, Charlieja Masona i Andree Čubrić, predstaviti druge polufinalne večeri 16. svibnja, na 64. Eurosongu, koji se od 14. do 18. svibnja održava u izraelskom Tel Avivu.

Foto: Press – Petar Begović
Video:

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=foK5xsMz00A[/embedyt]