fbpx

Jelene Radan u Tvornici kulture i nagradna igra!

Jelena RadanSkoro četiri mjeseca od izlaska albuma ‘Voyage’ Jelene Radan, došlo je vrijeme da se isti koncertno predstavi i to u Tvornici kulture u četvrtak, 24. listopada. Ovaj jedinstveni album okupio je brojne glazbenike koji su pomogli u njegovom stvaranju, a neki od njih pridružit će se Jeleni na pozornici. Prije svega to će biti Jelenine velike prijateljice Anita Valo i Meri Jaman iz grupe Meritas koje su ujedno i autorice  glazbe 13 pjesama na albumu, zatim Goran Bošković iz grupe Fluentes, autor ‘Taking you back’ te Aljoša Šerić iz grupe Pavel koji je napisao stihove i zajedno s Jelenom otpjevao njen aktualni  singl ‘Blagoslov’ za koji uskoro izlazi i spot. Vizualni dio koncerta upriličit će lutkarica Morana Dolenc i pantomimičar Romano Dautanac. Na koncertu će uz Jelenu na njenom glazbenom putovanju na četiri jezika, kroz pjesme koje svojim ugođajem dodiruju svojim ugođajem folk, pop, šansonu i fado biti i njeni glazbenici na harmonici, violini, kontrabasu, akustičnoj gitari i udaraljkama: Miroslav Navračić, Emil Gabrić, Ivan Gazibara, Tomi Novak i Josip Konfic.
Da bi ‘Voyage’ bio putovanje u punom smislu, Jelena je osmislila i nagradnu igru kojom će razveseliti nekoga iz publike i poslati ga na romantično putovanje za dvoje u Budimpeštu u organizaciji agencije Art Travel s kojom Jelena u budućnosti planira i zanimljiva putovanja na odredišta koja album ‘dodiruje’ svojim izborom jezika. Zanimljivost koja ovaj koncert čini uistinu intimnim odnosom između Jelene i publike je druženje nakon koncerta na samoj pozornici gdje će Jelena rado potpisati i album svima koji to žele i sakupiti njihove dojmove na papiriću ili u razgovoru.
Ulaznice se mogu kupiti po cijeni od 50 kn tribine i 60 kn parter na ulaznice.hr u Aquarius records, Atlas airtours, Croatia Records, Dancing bear, Tisak i na blagajni Tvornice kulture.