fbpx

Marko Antolković nastupom ostavio žiri i publiku bez daha

Show…

Marko Antolković prvi je kandidat koji je dobio zlatni gumb

Marko Antolković:– Motiv za prijavu bio je taj što sam htio da ljudi čuju za mene. Pitanje o reakcijama okoline je malo zeznuto jer moji doma nisu znali da sam se prijavio, znaju samo moji prijatelji i oni su bili oduševljeni, bili su i sa mnom na snimanju. To je zapravo iznenađenje za moje doma – otkrio je Marko Antolković.
S nestrpljenjem očekivana sedma sezona Supertalenta već u prvoj epizodi donijela je Marko Antolković:brojna uzbuđenja, ali i velika iznenađenja. Gledatelji su tako upoznali kandidate koji su ih svojim nastupima i životnom pričom raznježili, ohrabrili, uveselili, a poneki su ih i dobro nasmijali. Iznenađenje prve emisije svakako je bio pjevač Marko Antolković koji je nastupio s pjesmom Andrea Bocellija – Con Te Partiro te svojim snažnim vokalom osigurao si zlatni gumb, odnosno direktan prolaz u polufinale, kojega je bez ikakve dileme stisnula Martina.
– Ovo će teško netko nadmašiti! – u šoku je bila Maja, a Janko je komentirao:
– Ja ovo nikad nisam vidio, toliko superiorno, toliko visoko ići i tako vladati time, i ta Vaša sigurnost na početku, to je bilo malo sumnjivo, ali da će se ovo dogoditi, ja sam apsolutno bez teksta!
Davor se u svom komentaru osvrnuo na Markov dolazak na pozornicu.
– Užasno iznenađenje za mene je bilo spojiti tvoj glas s tvojim likom, ne mislim ništa neugodno već mislim da si stvarno iznenadio. Nemaš tipičan glas za osobu koja stoji ispred nas. Taj glas koji imaš je čudesan, moćan, drugačiji i ova pjesma je meni dosta draga – zaključio je.
Marko Antolković prvi je kandidat koji je dobio zlatni gumb, odnosno direktnu ulaznicu za polufinale showa Supertalent.

Foto: Press