fbpx

Ant-Man dolazi u hrvatska kina!

Superjunak…

Ant-Man– Ant-Man je nevjerojatno snažan lik. On se može smanjiti do vrlo sitnih veličina i zapovijedati vojskama različitih vrsta mrava, što se na prvi pogled doima kao blesava moć, ali sjajna stvar u stripovima i u ovoj priči je to što vidite kakve sve stvari hrpa mrava može izvesti i na kakve zanimljive načine oni mogu pomoći Scottu – rekao je o filmu redatelj Peyton Reed.
Idući korak u razvoju Marvelovog filmskog svemira donosi po prvi put na velika platna Ant-Manjednog od osnivača Osvetnika, Ant-Mana, u produkciji Marvel Studiosa. Nova pustolovina u Marvelovom filmskom svemiru prepuna je akcije uz majstorskog kradljivca Scotta Langa kao suvremenog Ant-Mana. Nakon što mu je dr. Hank Pym omogućio zadivljujuću sposobnost da se smanjuje u veličini uz porast snage, Lang mora prigrliti junaka u sebi i pomoći Pymu da zaštiti tajnu spektakularnog Ant-Manovog odijela od nove generacije nadolazećih prijetnji. Suočeni s naizgled nepremostivim preprekama, Pym i Lang moraju isplanirati i izvesti pljačku koja će spasiti svijet.
Uzeti Paul Rudda za ulogu Scotta Langa izvrstan je izbor.
– Jedna od stvari kojima sam se najviše veselio kod Ant-Mana je Paul Rudd u glavnoj ulozi – kaže Reed.
“Ne postoji simpatičnija osoba od Paula Rudda, ali u ovoj ulozi njegov lik je opisan kao bivši zatvorenik i vrhunski kradljivac, što mi je bilo stvarno zabavno.”
Film ANT-MAN u 2D i 3D formatu možete pogledati od 16. srpnja u hrvatskim kinima.

Foto: Press