fbpx

Nina Badrić, Massimo, Cetinski i Grašo otkrivaju tajnu vezu glazbe i glazbenika

A strana…

U A-strani gostuju četiri zvijezde: Nina Badrić, Massimo Savić, Tony Cetinski i Petar Grašo

Tony, Massimo

Nina BadrićOvaj tjedan popularna subotnja A-strana otkriva nam u 20.05 sati, na Prvom programu (HRT-HTV1), odgovor na pitanje – koja je tajna veza glazbe i glazbenika?
Srce, jer kad srce vežeš uz glazbu, to više nije posao, već puno više od toga – a što će nam i pokazati gosti subotnje ‘A strane’. A kad se uz klavir nađu Nina Badrić, Massimo Savić, Tony Cetinski i Petar Grašo, zabava može početi!
Za njih je njihov posao radost – i bez prevelikog nagovaranja četiri su se zvijezde okupile oko klavira, te pjesmom rekle koliko im veselja glazba donosi u životu. Bez obzira na to što su već godinama vladari top-lista, iskreno su rekli što misle o hitovima svojih kolega, te priznali kako je bilo trenutaka u njihovim karijerama kad su bili na prekretnici…
A nakon što su svojim izvedbama predstavili svoje uzore, nastavili su spontano druženje uz klavir. I zato ne propustite neočekivane glazbene izvedbe njima omiljenih pjesama, ali i puno pozitivne energije, koje su nam, i oni i mladi pjevači, donijeli u ‘A stranu’.

Foto: Press