Odlična svirka: Opća Opasnost i Jole ‘zapalili’ Jarun!
By Gordana Malašić Lazić On 5 svi., 2013 At 11:23 AM | Categorized As Događanja, Glazba, Kultura | With 0 Comments

OPĆA OPASNOST

Nastupom ‘Opće Opasnosti ‘ i splitskog veseljaka Joška Čagalja sinoć je završio glazbeni dio prvog gastro – zabavnog spektakla ‘Jarun Piknik Festivala’. Najveće hitove hrvatskih glazbenika nisu propustili poslušati ni dizajnerica Aleksandra Dojčinović, model Iris Rajčić, surviver Radovan Stošić, modni znalac Marko Grubnić i brojni drugi.

Danas će glavnu pozornicu festivala zatvoriti hit film ‘Sonja i bik’. Iako je u proteklim danima bila rezervirana isključivo za koncerte poznatih glazbenika, večeras će svi ljubitelji filma moći uživati u pravom kinu na otvorenom uz sjajan hrvatski igrani film.

JOLE 2

Nedjelja je na Jarun Piknik festivalu u znaku ‘Zagreb Adventure Festivala’ koji će i danas predstaviti turističku ponudu Hrvatske iz domene pustolovnog turizma i aktivnog odmora kao i cijelu prateću industriju. Penjanje, jahanje, letenje balonima, ronjenje i bojne druge atrakcije bit će besplatne za sve posjetitelje. Dolazak na lokaciju Otoka hrvatske mladeži od ulaza na Jarunsko jezero mogu koristiti besplatni vlakić koji će prometovati tijekom cijelog dana.

comment closed