fbpx

Spektakl za Valentinovo: Sergej Ćetković u Zagrebu i Splitu

Sergej Ćetković u Zagrebu i Splitu

Popularni pjevač Sergej Ćetković će na koncertima koji ga očekuju za Valentinovo u zagrebačkoj Areni i dan poslije u Spaladium Areni, kreiranjem svog repertoara ispunjavati glazbene želje obzirom na to koliko mu prijedloga i upita pristiže od mnogih fanova.

Sergej Ćetković

Veliki romantičar i jedan od najomiljenijih pjevača u regiji 14. veljače 2020. godine u organizaciji Star produkcije prvi će put nastupiti u zagrebačkoj Areni, a već dan iza, 15. veljače 2020. u splitskoj Spaladium Areni. Glazbenik i kantautor, koji je na sceni 20 godina oduševit će vas svojim emotivnim izvedbama, a koncerti u Zagrebu i Splitu idealna su prilika da to i doživite.
– Potrudit ćemo se pružiti maksimalan ugođaj i ispuniti što više glazbenih želja. Drago mi je što će i ovaj put obitelj biti uz mene na ova dva velika koncerta povodom 20 godina glazbene karijere – iskren je Sergej Ćetković.
Njegovi koncerti često se pretvore u veliki plesni podij, a nastup je uvijek popraćen ovacijama obožavatelja. Upravo tako izgledali su njegovi nastupi u Hrvatskoj. Ćetković je do sada tri puta rasprodao Koncertnu dvoranu Vatroslav Lisinski, a ovoga ljeta imao je I uspješnu ljetnu turneju Jadranom.
Glazbeni put ovog velikana započeo je još u dječačkoj dobi u bendu “Vatrena srca” u kojem je sa samo sedam godina pjevao i svirao klavir. No profesionalnu karijeru započeo je 1998. nastupivši na festivalu Sunčane skale. Dvije godine kasnije objavio je prvi album koji već u startu postiže veliki uspjeh u Crnoj Gori, a kada je nova diskografska kuća Goraton otkupila prava i reprintala CD u državama bivše Jugoslavije, Sergej Ćetković je postao poznat širom regije.
Ulaznice za koncerte Sergeja Ćetkovića u Areni Zagreb, 14. veljače 2020. godine te u Spaladium Areni, 15. veljače 2020. možete kupiti u sustavu Eventim.

Foto: Scena.hr