fbpx

2Cellos Stjepan Hauser i Luka Šulić: Jedva čekamo doći!

Europska turneja…

Dvojac 2CELLOS 11. svibnja slave peti rođendan u Areni u Veroni! Spremno i iznenađenje za Zagreb!

2Cellos, Stjepan Hauser, Luka Šulić– Jako smo uzbuđeni i jedva čekamo doći u Veronu, pirotehnika i konfeti… Bit će ludo. Doći ćemo dan ranije kako bi sve bilo savršeno u toj očaravajućoj povijesnoj znamenitosti. Nadamo se da ćemo stići posjetiti i slavni Julijin balkon. Naravno nismo zaboravili ni na naše vjerne obožavatelje u Hrvatskoj. Spremamo nešto posebno i za Zagreb, ali sve je još iznenađenje, saznat ćete uskoro – poručuju 2Cellos Luka i Stjepan koji zasluženo odmaraju nakon uspješne američke turneje.
2Cellos, Stjepan Hauser, Luka ŠulićVelikim koncertom u Veroni, 2CELLOS, će u utorak, 11. svibnja 2016. godine, započeti europski dio turneje. Bit će to sjajna prilika da u jednom od najočuvanijih antičkih amfiteatara, Areni u Veroni, proslave njihov peti rođendan s talijanskom publikom, odnosno s 12 tisuća obožavatelja. Naime, pet je godina prošlo od kad su 2CELLOS na YouTubeu objavili obradu pjesme Smooth Criminal, i od kad su u samo nekoliko mjeseci postali svjetske zvijezde.
Koncert je gotovo rasprodan, snimat će ga s 30 kamera kako bi iz svih kuteva, uključujući i iz zraka, snimili posebne trenutke baš kao i raskošnu produkciju koju pripremaju za taj dan.
Na turneji uz pjesme s prva dva albuma 2CELLOS Luka Sulic & Stjepan Hauser te IN2ITION, predstavljaju i aktualni album CELLOVERSE. A nedavno su objavili novu obradu Whole Lotta Love vs. Beethoven 5th Symphony.

Foto: Press