Stephen K. Amos: Bouquets and Brickbats u Zagrebu
By redakcija On 3 ruj., 2018 At 03:55 PM | Categorized As LifeStyle, Moda, Naslovnica, Reportaže, Vijesti | With 0 Comments

Lisinski…

Nova europska turneja – Stephen K. Amos: ‘Bouquets and Brickbats’

Stephen K. Amos

Stephen K. AmosHvaljen i nadahnut stand up komičar i voditelj nigerijskog porijekla Stephen K. Amos nedavno se vratio sa svjetske turneje i ove jeseni kreće na potpuno novu europsku turneju – ‘Bouquets and Brickbats‘ – u sklopu koje prvi put stiže u Zagreb u nedjelju 07. listopada 2018. godine. Utočište će mu pružiti mala dvorana Lisinskog, a njegov glavni cilj je na trenutak vas razveseliti i pomoći vam da zaboravite nered u kojem se svijet trenutno nalazi.
Komplimenti i uvrede. Slava i kritika. Ljubav i mržnja. Zašto takvi ekstremi? Ovih dana svi su stručnjaci, kritičari i suci. Ili žrtve. Mislimo li da smo jedinstveni, s nepobitnim osjećajem za pravo i lišeni mogućnosti da prihvatimo suprotna mišljenja? Znaju li ljudi za što se emocionalno vežu i da li to znanje može proizvesti neutralnije osjećaje? Zašto je netko ili smrtno uvrijeđen ili toliki fan da ne vidi očite pogreške?
Stephen K. AmosDvije godine nakon Brexita Britanija je podjeljenija nego ikad. Zaboravite sve što se trenutno događa u svijetu i utonite u toplu komediju jedne od „najsimpatičnijih ličnosti britanske komedije“ (Radio Times).
Stephen K. Amos redovito nastupa u međunarodnim komičarskim krugovima, a ovog ljeta mogli ste ga gledati i na Edinburgh Fringe festivalu. Karijeru je započeo kao voditelj (MC) u Big Fish comedy klubu u južnom Londonu i do sada je tri puta bio nominiran za nagradu Chortle’s najbolji najavljivač (2004., 2007. i 2008. godine).
Stephen K Amos osvaja šarmom, samopouzdanjem i originalnim materijalima koje piše i predstavlja, svake godine iznova. Nastupao je u nekim od britanskih najomiljenijih kazališta i na Royal Variety Show-u (2007.). Debitantski DVD „Find the Funny“ snimio je u kazalištu Enmore u Sydneyu, a DVD je objavljen u studenom 2009. godine. Godinu dana kasnije snimio je debitantski show ‘The Stephen K Amos show’ za BBC2 i objavio drugi DVD ‘The Feelgood Factor’.
Stephena K Amosa mogli ste vidjeti na ‘QI'(britanski kviz), ‘The People’s History of LGBT’ (BBC), reality showu ‘UKTV’s Celebrity Storage Hunters’, TV programu ‘Alan Davies: As Yet Untitled’, ‘Live At The Apollo’ (BBC1), TV panelu ‘Have I Got News For You’, kao i u četvrtoj sezoni serije ‘What Does The K Stand For?’ (BBC Radio 4).

‘Deliciously deft…we roared at ad-libbing that was first rate throughout…you’ll leave the show smiling’ – The Times
‘The feel good comedy of a true stand-up legend’ – Perth Now
‘Laughs came thick and fast throughout…don’t miss it’ – The Age Melbourne
‘A note-perfect hour’ – Metro
‘Meta-funny’ – Sunday Times

Foto: Press

comment closed