fbpx

Gostovanje: Oleanna u Ludens teatru

David Mamet…

Oleanna

OleannaNakon uskršnjih praznika i kraće pauze, Ludens teatar, još će jednom ugostiti predstavu nastalu u koprodukciji Scena Ribnja i PUK – Putujuće kazalište. Ovoga puta publika će moći pogledati predstavu ‘Oleanna‘ – kazališni projekt Darka Stazića i Sare Stanić, koji nose i glavne uloge u kazališnom komadu.
– Svaki dobar kazališni tekst je i borba i pitanje. Ova borba između dva obrazovna sistema, starog i novog, dva načina poimanja odnosa, osobnih i poslovnih. Rat između obrazovanja i bliskosti, napeti verbalno-fizički duel Davida i Golijata u učionici, britka je Mametova duo drama koja počiva na pitanju tumačenja nijansi. U svijetu u kojem živimo bavimo se krupnim rezovima, oštrim potezima i velikim blokovima uspjeha i/ili neuspjeha, a genijalni Mamet vraća i upozorava: Vrag je u detalju! – pišu u najavi predstave Scena Ribnjak i PUK – Putujuće kazalište.
Ulaznice za predstavu mogu se kupiti u Le Petit Caféu, Šarenom dućanu, Hotelu Podravina, na portalu ulaznice.hr te u uredu Ludens teatra (Dom mladih/1. kat).
Cijena ulaznica u pretprodaji iznosi 40,00 kn, dok će se na dan predstave moći kupiti na blagajni Doma mladih po cijeni do 50,00 kn.

Foto: Press