fbpx

Ne propustite: 15. sezona serije Heartland

Heartland od idućeg četvrtka na HTV2

Hrvatska radiotelevizija (HRT) od četvrtka, 30. prosinca 2021. godine na Drugom programu (HRT- HTV2) u terminu od 11.40 počinje s prikazivanjem 15. sezone serije Heartland.

Heartland

Serija Heartland odvija se na brežuljkastim obroncima kanadskog Stjenjaka i u izmišljenom gradu Hudsonu u državi Alberti. Na početku 15. sezone Amy Fleming Borden zajedno sa svojom obitelji pokušava riješiti sve izazove vođenja ranča s konjima, koji je u njihovom vlasništvu već šest generacija.

Heartland

Amy mora pomoći skeptičnoj jahačici i njezinu paru slobodnih konja da opet rade zajedno. Jack neočekivano kupuje Mitchevo krdo krava. Tim se vraća s putovanja s iznenađenjem za sve.

Heartland je najduža jednosatna dramska serija na kanadskoj televiziji i prva epizoda 15. sezone ujedno je i 225. epizoda.

Za uspjeh serije svakako su zaslužni i likovi kojima su glumci ostali vjerni sve te godine pa je u 14. sezoni bilo zanimljivo gledati u scenama sjećanja mladu Amy iz 1. sezone koja se iz slatke djevojčice pretvorila u prekrasnu mladu ženu.

Obitelj Bartlett-Fleming naučila je tešku lekciju – život je kratak i svaki dan treba živjeti u potpunosti. Dok se u 14. sezoni Amy oporavljala od šoka zbog gubitka voljenog Tya, u ovoj će ona, a i ostali članovi obitelji pokušati primijeniti naučeno i prihvatiti budućnost. Amyna je da odgaja kćer i radi s konjima koji su joj toliko pomogli u najtežim trenucima.

Foto: Press