fbpx

Nova sezona serije Heartland od četvrtka na TV

Na HTV2 serija Heartland

Hrvatska radiotelevizija (HRT) od četvrtka, 16. prosinca 2021. godine na Drugom programu (HRT- HTV2) u terminu od 11.35 sati počinje s prikazivanjem nove sezone serije Heartland.

Heartland

U 14. sezoni serije Heartland konji liječe Amy kao što je ona dosad liječila njih. Ta je sezona sudbonosna za Amy, ali i za ostale članove obitelji. Velika se katastrofa nadvila nad Hudson i zaprijetila Lou gubitkom prvog mandata gradonačelnice.

I Georgie je pred novim izazovima u karijeri, ali i privatno, no sve te izazove svi lakše podnose ujedinjeni kao obitelj.

Serija se temelji na nizu uspješnica Lauren Brooke pa u toj obiteljskoj sagi smještenoj na ranču Heartland u brdima Alberte u Kanadi.

U 14. sezoni sudjeluju isti glumci: Amber Marshall (Amy), Michelle Morgan (Lou), Shaun Johnston (Jack), Alisha Newton (Georgie), Chris Potter (Tim, a u posljednjim je sezonama sve češće i redatelj epizoda), Graham Wardle (Ty, ali samo u scenama u kojima ga se ostali članovi obitelji sjećaju), Kerri James, Nathaniel Arcand i Jessica Steen

Foto: Press HRT