fbpx

3. sezona serije Korak do neba od petka na TV

Korak do neba od petka na HTV1

Hrvatska radiotelevizija (HRT) od petka, 15. listopada 2021. godine na Prvom programu (HRT-HTV1) u terminu od 10.15 sati počinje s prikazivanjem treće sezone serije Korak do neba.

Korak do neba

Pietro spasi život Natashi i ostalim curama koje su se prisiljene prodavati i napokon nađe način da se kazne odgovorni za Anjinu smrt. Vincenzo i Silvia su nastavili svoju vezu, a ona je zadržala svoju neočekivanu trudnoću.

Korak do neba

Giorgio i Chiara napokon su opet zajedno nakon teških događaja koji su ih snašli. Natasha sada živi s Assuntom, Stijenom i Chiarom. No, iza uplašena djevojčina pogleda krije se bolna prošlost koja iznenada ispliva na površinu.

Pietro se osjeća odgovornim za Natashu te će sve učiniti da joj pomogne, čak će dovesti u opasnost i vlastiti život.

Natasha očajnički želi naći izgubljena sina kojega su joj prije dvije godine okrutno oteli njezini izrabljivači. No naleti na igru veću od sebe, a pomoći će joj ne samo Pietro i policija, a od policije prije svega Vincenzo, već i Tommaso, pridošlica među rendžerima.

Hladnome i nezainteresiranome momku smekšat će se srce te će uspjeti prebroditi bolnu prošlost upravo zahvaljujući mladoj Ukrajinki s kojom će podijeliti iskrenu ljubav.

No ljubav se ne događa samo Natashi i Tommasu… I Chiara i Giorgio se bave svojom vezom koja ima više nego ikada uspona i padova. Sve počinje obećanjem da će se vjenčati… Ovo je dvoje odlučilo zauvijek spojiti svoje živote. No to još moraju nekako reći Stijeni… Međutim, nije sve jednostavno kako su se nadali.

On želi dokazati da se može skrbiti o njoj pa se prijavi na natječaj za rendžere, a ona želi biti samostalna, te nađe posao pomoćnog kuhara kod slavnog i šarmantnog chefa Karla Reutera koji će je poticati da vjeruje u sebe i svoj talent.

I Giorgio će pokušati otkriti kojim putem treba krenuti, a poticat će ga vesela i lukava Manuela, inspektorova mlađa sestra, pomalo lijena studentica prava s kojom će se Giorgio sprijateljiti.

Silvia je, nakon što je rodila dijete drugog muškarca, otišla i Vincenza opet ostavila samog. No naš inspektor ne zna da ga čeka novi susret, s prelijepom i naivnom Evom, španjolskom manekenkom koja mora odraditi društveni rad u San Candidu. Ona će izvući Vincenza iz depresije, te će se među njima izroditi lijepo prijateljstvo koje, nikad ne reci nikad, možda postane i nešto više…

No kad u San Candido dođe Rico, elegantan Evin zaručnik, i on iz Napulja, to bi moglo promijeniti situaciju i zamrsiti Vincenzov ljubavni život.

Foto: Press – HTV Korak do neba