fbpx

Advent u znaku izvrsne zabave!

Na Trsatskoj gradini…

Večeras, na sam Badnjak, posjetitelji će moći uživati uz Advent DJ Session i DJ-a Bruns Lay

AdventBlagdansko raspoloženje u punom je jeku, a na Trsatskoj će gradini ovog tjedna biti veselo, rasplesano i raspjevano! Večeras, na sam Badnjak, posjetitelji će moći uživati uz Advent DJ Session i DJ-a Bruns Lay, dok će dani koji slijede biti ispunjeni zanimljivim glazbenim programom.
Na blagdan Sv. Stjepana, 26. prosinca slijedi Advent DJ Session uz DJ-a Pone, a u petak, 27. prosinca na Gradinu od 19.00 sati stižu Grooversi! Zanimljiv repertoar sastavljen od brojnih hitova idealan je za rasplesati posjetitelje Adventa na Gradini, a ono što Grooverse izdvaja od ostalih bandova je odlična brass sekcija, izvrsni lead vokali, ali i pomno biranje repertoara za svaku priliku.
U subotu, 28. prosinca u 19.00 sati na Gradini posjetitelje očekuje večer Kantride uz svima znan riječki band – Kantriderse! Uz dobro raspoloženje, bogati glazbeni repertoar prilagođen blagdanskom ugođaju i kuhano vino dobre zabave zasigurno neće nedostajati.
Nedjelja, 29. prosinca rezervirana je za Advent DJ Session, ovoga puta uz DJ-a Daddy, uz kojeg će na pozornicu stati i Tony T Sax na saksofonu.
Raskošne blagdanske dekoracije, raznovrsna gastro ponuda i bajkovito klizalište na kojem svakodnevno uživa stotine klizača odličan su povod da ove blagdane provedete upravo na Trsatskom kaštelu!

Foto: Press