Boudoir: Sweet Fifteen – I kad je previše, nije dovoljno!
Piše: redakcija On 23 svi., 2016 At 11:26 AM | Categorized As LifeStyle, Moda, Naslovnica, Vijesti | With 0 Comments

Fotogalerija…

Modni brend Boudoir poziva vas da zajedno s njima proslavite 15 godina modne scene

Boudoir Sweet Fifteen– U našoj novoj kolekciji objedinjeni su svi kreativni elementi koji su ikad stvoreni u radu brenda Boudoir. Sve haljine izuzetno su zasićene detaljima, kao da nas vodi misao ‘i kad je previše, nije dovoljno’, ali u konačnici, cjelina svakog modela je u svakom segmentu smislena, te detalji opravdavaju svoju svrhu u kolekciji kao cjeline koja je u duhu Boudoir estetike – izjavile su Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić.
Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić predstavljaju kampanju za hvaljenu, slavljeničku kolekciju ‘Boudoir Sweet Fifteen‘ koju je cijela regija mogla pogledati na nedavno održanom Premium Cro À Porteru, koji se održao u prekrasnom ambijentu Klovićevih dvora.
Boudoir Sweet FifteenBoudoir ove godine slavi 15 godina postojanja, modnog i umjetničkog stvaralaštva na regionalnoj modnoj sceni i tom prilikom snimljena je kampanja za kolekciju “Sweet Fifteen“, koju je osmislio i snimio cijenjeni modni fotograf Mladen Šarić, koji također potpisuje i set dizajn. Snimanje je ostvareno u suradnji s najboljim beauty stručnjacima u regiji, Saša Joković radio je šminku, Milena Maršić kreirala je frizure, a styling potpisuje Ivana Pavić. Modeli agencije Talia Model su Ivona, Goga i Tia.
Vjerne svome prepoznatljivom modnom rukopisu, koji svake sezone ostavlja bez daha sve fashioniste regije, svakoj novoj kolekciji Morana Boudoir Sweet FifteenSaračević i Martina Čičko Karapetrić dodaju neke nove elemente. U ovoj kolekciji to su originalni printevi, koji su inače karakteristični za megapopularnu prêt-à-porter kolekciju ‘Fiskultura’, a ovog puta implementirani su u couture kolekciju, koja je nevjerojatno minuciozan spoj isprepletenih elemenata prepoznatljivih upravo za Boudoir estetiku.
Slojevitost nježnih teksutra od tila, ručno izražene ruže koje padaju slapovima latica i zamršen vitraj čipkastih aplikacija samo su dio bogatstva Boudoir couture kolekcije ‘Sweet Fifteen’, koja je i ovog puta opravdala sva očekivanja hrvatske modne kritike, ali i podignula letvicu još više. Letvicu koju svake sezone uspješno preskoče, te ponovno podignu upravo regionalne couture kraljice Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić.

Foto: Press
Fotogalerija: 

comment closed