Branko Laljak: Zahvalni smo Hrvatskom nogometnom savezu na obnovi
By redakcija On 23 kol., 2018 At 02:43 PM | Categorized As Naslovnica, Sport, Sportske minute, Vijesti | With 0 Comments

Zaprešić…

– Zahvalni smo Hrvatskom nogometnom savezu jer je obnova igrališta velika stvar za Inter. Radujemo se igrati svoje domaće utakmice na novom travnjaku, a ovaj projekt dat će dimenziju više cjelokupnom prvoligaškom natjecanju – poručio je direktor prvoligaša iz Zaprešića, Branko Laljak.
U Zaprešiću je dovršen još jedan teren iz projekta obnove prvoligaških travnjaka, a premijeru će imati u dvoboju Intera i Hajduka. Uz prisustvo direktora natjecanja i infrastrukture Hrvatskog nogometnog saveza Marijana Kustića i gradonačelnika Zaprešića Željka Turka, Interu je predan novi, hibridni travnjak na kojemu će igrati prvoligaški susreti Diva iz predgrađa.
Prva utakmica na novoj podlozi igrat će se već u nedjelju, 26. kolovoza, kada Interu u goste dolazi splitski Hajduk.
Obnova travnjaka u Zaprešiću dio je većeg projekta obnove prvoligaških terena, kojeg je Hrvatski nogometni savez započeo u suradnji s Uefom početkom ove godine.
Sami su radovi započeli po završetku prošle prvoligaške sezone i već su dovršeni na terenima zagrebačkog Maksimira i pulske Aldo Drosine, a u tijeku su na koprivničkom Gradskom stadionu Ivan Kušek Apaš i zagrebačkoj Kranjčevićevoj.

Foto: Press – HNS

comment closed