fbpx

Druga sezona serije Dobra borba od petka na malim ekranima

Zagreb…

Dobra borbaHrvatska radiotelevizija (HRT) od petka 17. srpnja 2020. godine na Drugom programu (HRT-HTV2) u terminu od 22.45 sati počinje s prikazivanjem druge sezone serije Dobra borba.
U drugoj sezoni serije Dobra borba svijet je podivljao, a broj ubojstava u Chicagu raste. Usred sveopćega kaosa Diane, Lucca, Maia i ostatak odvjetničkog ureda postanu meta napada nakon što klijent drugog ureda ubije svog odvjetnika jer mu je preskupo naplatio usluge.
Poslije još jednog ubojstva u istom stilu u uredu postanu sumnjičavi prema svojim klijentima. Diane u međuvremenu vodi bitku s novom partnericom u uredu, Liz Reddick-Lawrence (Audra McDonald), Maia očvrsne nakon što zbog roditeljskog skandala završi na suđenju, a Luccu životni put ponovno dovede do Colina.
U prvoj epizodi druge sezone nesretni događaj okuplja tvrtku. Mogli bi dobiti novu partnericu, Liz Reddick-Lawrence (Audra McDonald). U međuvremenu, Diane se bori s ludim svijetom, a Maia se suočava s još jednim problemom povezanim sa skandalom svojih roditelja.

Foto: Press