fbpx

Glasovanje za Miss fotogeničnosti Miss Universe Hrvatske!

Izbor ljepote…

Melita FabečićMelita Fabečić, Miss Universe Hrvatske 2013. predati će krunu zlatarne Dodić svojoj nasljednici na finalnom izboru Miss Universe Hrvatske 2014. godine koji će se održati u novoj sportskoj dvorani Marina Cvetkovića u Opatiji u petak, 11. travnja 2014. U 20 i 30 sati. Grad Opatija i Direkcija Miss Universe Hrvatske odlučili su izbor pokloniti Opatijcima i svim njihovim gostima povodom proslave 170 godina turizma u Opatiji, pa će stoga ulaz u dvoranu Marina Cvetkovića biti slobodan za sve posjetitelje. Osim prekrasnih finalistica, u glazbenom dijelu programa sudjelovati će ‘Soulfingers’, te gosti iz Slovenije ‘Samuel Lucas & Nermin Puškar’.
Do finala možete glasovati za Miss fotogeničnosti putem službene facebook stranice Miss Universe Croatia odnosno putem linka.
Djevojke iz cijele Hrvatske već su obavile prvi dio priprema, prvo u Zagrebu, gdje im je dom bio hotelMiss fotogeničnosti ESPLANADE ZAGREB, dok su službeno fotografiranje obavile u prekrasnom hotelu KEMPINSKI ADRIATIC u Savudriji. Još ih očekuje preliminarno natjecanje u Opatiji gdje će svaka od njih razgovarati sa svim žirija.
Finalistice će na izboru nositi kupaće kostime YAMAMAY, večernje haljine VESNA SPOSA i cipele BALDININI.

Foto: Direkcija Miss Universe