fbpx

Hrvatski nogometni savez osvojio Uefinu nagradu Grow

Riga…

– Ove nagrade su svojevrsni ‘Oscari’ za razvoj nogometa u Europi. Sjajni projekti koji su ovdje predstavljeni pokazuju koliko smo daleko došli u razvoju nogometa i čestitam svima prijavljenima, a posebno zasluženim pobjednicima na kreativnosti, strasti i uloženom trudu – izjavio je Uefin direktor za nacionalne saveze, Zoran Laković.
Na svečanoj dodjeli Uefinih nagrada Grow održanoj u Rigi, Hrvatski nogometni savez je s projektom digitalne strategije ‘Obitelj’ osvojio prvu nagradu u kategoriji povezanosti i interakcije s navijačima (“engagement”), u konkurenciji 20 saveza prijavljenih u toj kategoriji.
Svake dvije godine, krovna europska nogometna organizacija UEFA organizira dodjelu UEFA GROW nagrada, namijenjenih savezima koji se u proteklom razdoblju istaknu marketinško-komunikacijskim projektima koji za cilj imaju razvoj nogometa u zemlji.
UEFA je među čak 106 projekata iz 44 saveza (rekordan broj) odabrala po tri najbolja projekta u svakoj kategoriji, koji su potom pojedinačno predstavljeni u Rigi. HNS-ovu digitalnu strategiju, prema kojoj je Savez pratio reprezentaciju uoči i tijekom Svjetskog prvenstva u Rusiji, prezentirali su autori projekta Tomislav Pacak i Nika Bahtijarević, a projekt je video porukom u prezentaciji podržao i najbolji igrač svijeta, Luka Modrić.

Foto: Press- HNS