fbpx

Jelena Perčin: Prvi put igram tri uloge u jednoj predstavi

Lijepa glumica…

Jelena je ispričala kako je proslavila rođendan, te govori o novoj predstavi

– Rođendan sam ove godine proslavila skromno. U najužem krugu prijatelja i obitelji – rekla je lijepa glumica za portal Scena.hr. Jelena Perčin je trenutno u Osijeku jer ima probe za predstavu Marija Kovača ‘Harmsijek‘ u kojoj glumi tri uloge. ‘Harmsijek’ je satirični kolaž u kojemu se kroz prizmu tekstova Daniila Harmsa progovara o Osijeku. Saznali smo kako je Jelena doživjela taj grad.

Jelena Perčin

– Nisam se u Osijek zaljubila ‘na prvu’, trebalo mi je neko vrijeme da uhvatim ritam grada. Rekla bih da je Osijek romantičan, ali i praktičan grad. Praktičan je jer nije prevelik, pa je sve na dohvat ruke, što rezultira velikom uštedom vremena. Pomalo je osamljen i nostalgičan, i to ga čini romantičnim – naglasila je Jelena. Glumica kaže kako je njezina kći Lota željela biti glumica, no promijenila je mišljenje.

Jelena Perčin

– A sad želi biti detektivka. Veseli me njezin novi izbor. Lota je trenutno u fazi da je nervira što joj  je mama glumica. Zaključila je da mi to oduzima previše vremena. Složila bih se s njom – naglasila je uz osmijeh Jelena.

Foto: HNK u Osijeku, Scena.hr