fbpx

Koncert za pamćenje: Justin Bieber: Vratit ću se u Hrvatsku!

Zagreb…

LJUBAV I SUZE: Kanadski pjevač oduševljen je hrvatskim Belieberima. Dopustio je obožavateljima da ga pitaju što god žele. Na pitanje što mu znači pjesma Purpose, Justin je kazao da je našao svrhu te obožavateljima poručio da uvijek budu svoji jer su takvi najbolji

Justin BieberJustin Bieber na pozornicu je došao u velikoj staklenoj kocki. Dok se kocka zaustavljala, pjevač je svojim obožavateljima iscrtao veliko srce na staklu te ispisao stihove svoje pjesme ‘Mark my words’ i Purpose tour’. Čim je zapjevao zagrebačkom Arenom se prolomio vrisak vjernih Beliebera, a mnogi su i zaplakali od oduševljenja. Justin je koncert započeo miksom pjesama ‘Mark my words’ i ‘Where are you now’. Kanadski Justin Bieberpjevač publici se obratio prije pjesme ‘Love yourself’. Justin je pitao obožavatelje kako su, a Belieberi su mu odgovorili emotivnim vriskom. Zatim je uzeo gitaru, sjeo te zapjevao. Justin je puno komunicirao sa svojim obožavateljima. Zahvalio im se i kazao da osjeća njihovu ljubav. Justin je dopustio svojim obožavateljima da ga pitaju što god žele, a jedna je djevojka iz publike poželjela zagrljaj. Tada je pjevač mimikom na pozornici pokazao zagrljaj. Zatim je druga obožavateljica upitala može li otpjevati ‘That should be me’, a Justina je to začudilo jer je shvatio da hrvatski Belieberi još uvijek pamte pjesmu s njegovog prvog albuma. To ga je posebno razveselilo. Nakon te pjesme, Belieberi su tražili da otpjeva ‘One less lonely girl’. Zatim je iz publike došlo pitanje što mu znači pjesma Purpose.
– To je odlično pitanje – kazao je Justin te odgovorio obožavateljici da ta pjesmi govori kako je napokon našao svrhu i poručio da uvijek budu svoji jer su takvi najbolji. I zadnje Justin Bieberpitanje iz publike je bilo koje su mu omiljene pjesme, a Justin im je otkrio kako su to ‘Stressed out’ i ’99 Problems’ Jay Z-a. Nakon razgovora s obožavateljima, Justin je nastavio pjevati, a Belieberi gubiti glas kroz suze. Justin je obećao da će se vratiti u Hrvatsku jer je njegova publika ovdje divna. Justin se od hrvatskih Beliebera oprostio pjesmom ‘Sorry’ te ponio hrvatsku zastavu koju mu je obožavateljica bacila na pozornicu. Na koncert Justina Biebera došli su obožavatelji iz svih dijelova Hrvatske i regije te iz susjednih zemalja. Ispred Arene bilo je puno mladih obožavatelja koji nisu imali kartu, pa su za vrijeme koncerta bili ispred zagrebačke Arene u nadi da će možda sresti svog idola. Bieber je održao koncert za pamćenje, atmosefa je bila puna emocija, ljubavi i suza oduševljenja.

Foto: Scena.hr
Video: