Sergej Ćetković feat. Stjepan Hauser: Oči nikad ne stare

Nova pjesma…

Sergej Ćetković– Stjepan Hauser je veliki profesionalac i sjajan glazbenik, jedan od rijetkih koji razumiju glazbu i imaju sposobnost da kroz svoju virtuoznost i strune prenesu svaku emociju. Oduševljen sam njegovim pristupom, muzikalnošću, količinom energije koju ugradi u svaku notu. Uvijek govorim da se ništa ne događa slučajno i da sve na ovom svijetu ima svoj razlog i vrijeme kada se treba dogoditi – rekao je Sergej Ćetković.
Sergej Ćetković rasprodao je karte za prvi termin velikog koncerta u K.D. Vatroslava Lisinskog te najavljuje novi termin, u nedjelju 12. studenog 2017. godine, a najbolji uvod za spektakl u Zagrebu objava je najnovije pjesme ‘Oči nikad ne stare’ koju je posvetio supruzi.
– Sretan sam što ću nakon godinu dana obnoviti repertoar pjesmom za koju znam da nikog neće ostaviti ravnodušnim. Pisana je za sve one koji su pronašli i osjetili ljubav – kaže Sergej o pjesmi u čiju se viziju idealno uklopio fascinantan krajolik Biogradskog jezera i gradića Žabljak.
– Za ovo je iskustvo vrijedilo dati svaki atom snage i nadam se da će se naša volja i entuzijazam da napravimo malu glazbenu bajku prepoznati već u prvom kadru – pun je dojmova s trodnevnog snimanja spota Sergej čija je realizacija uključivala više od 20 ljudi.
Stjepan HauserNova pjesma najbolja je najava glazbenog spektakla koji će Sergej pružiti zagrebačkoj publici čak dva dana zaredom – 11. i 12. studenog u dvorani Lisinski. Domaća publika odavno je prihvatila Sergeja kao svojeg jer njegova glazba dolazi iz duše, a iskrenost, pristupačnost i beskrajan talent Sergejeva su karta za put do srca ljudi kojima je jedini životni putokaz – ljubav.
Stjepan Hauser izuzetno cijeni Sergejev glazbeni opus, a emocija pjesme „Oči nikad ne stare“ toliko ga je oduševila da se unatoč pretrpanom rasporedu i koncertima na najznačajnijim svjetskim pozornicama odazvao Sergejevom pozivu te došao u Crnu Goru snimiti video spot nastao u suradnji s Nacionalnom turističkom zajednicom.

Foto: Press
Video:

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=2-ZITHqnxjY[/embedyt]