fbpx

Video: Klapa Sveti Juraj HRM-a: Ne damo te nikom

Novi spot za pjesmu Ne damo te nikom klape Sveti Juraj Hrvatske ratne mornarice

– Zaista nam je iznimna radost što možemo predstaviti našu novu domoljubnu pjesmu povodom 30. obljetnice ustrojavanja Oružanih snaga Republike Hrvatske. Pjesmu prvenstveno posvećujemo svim hrvatskim vojnicima koji su branili i obranili Hrvatsku u velikosrpskoj agresiji, ali i mladim generacijama hrvatskih vojnika koji danas ponosno nose odoru pobjedničke Hrvatske vojske, kako u domovini tako i daljem svijeta u mirovnim misijama – rekao je stožerni narednik Marko Bralić, zapovjednik klape Sveti Juraj HRM-a.

Sveti Juraj

Mornarička klapa iz Splita u 2021. slavi 20. rođendan. Tim je povodom u izdanju Scardone objavljen album “Plovit se mora”, na kojem se nalazi istoimeni singl. A uz to, pobjedničkoj pjesmi Splitskog festivala 2019., “Kuća naše pisme”, koju su izveli s Goranom Karanom i Tedijem Spalatom, dali su novi zvuk obradivši je u unplugged verziji.

Sveti Juraj

Glazbu i tekst pjesme je napisao Tonći Ćićerić, šef dirigent Orkestra HRM-a, a aranžman Mario Božić, umjetnički voditelj klape.

Spot za novu pjesmu splitske klape snimljen je u proizvodnji Odjela multimedijalnih sadržaja SSOJI MORH-a. Vukovar, Knin, Zagreb i Primošten prekrasne su lokacije koje vizualnom zapisu daju zanimljivu notu.

Foto: Press
Video: