fbpx

Kristina Šalinović otkriva tajnu fantastičnog Halloween makeupa

Video…

Kristina Šalinović– Otkad je John Carpenter 1978. godine režirao i popularizirao Halloween s istoimenim filmom, fanovi su objeručke prihvatili 31. listopada kao dan kada se slave duhovi i vampiri, vještice i vukodlaci. U ovom tutorijalu pokazat ćemo kako uz samo nekoliko boja za lice i malo mašte možemo napraviti efektan i zanimljiv makeup, dok sam kao inspiraciju koristio lubanju iz meksičke inačice Halloweena – Día de los Muertos – rekao je Silvio Ivkić, makeup artist koji stoji iza fantastičnog looka Kristine Šalinović.
Jedna od naših najuspješnijih manekenki Kristina Šalinović poznata po svom osebujnom stilu i neizostavna gošća na najotkačenijim partijima, započela je s pripremama za svoj omiljeni praznik u godini – Halloween. Nakon niza godina života u Americi, usvojila je taj poseban ritual maskiranja koji se veže uz Noć Kristina Šalinovićvještica, u kojoj najstrašniji likovi iz horor drama postaju inspiracija za najbolje maske. Šalinović, kao bivša manekenka, ima nevjerojatnu moć transformacije pa joj prerušavanje u čudnovato biće iz meksičke inačice Halloweena, nije nimalo teško palo. Njezine savršene crte lice i vješte ruke makeup artista Silvija Ivkića, uz malo boje i dodataka rezultirali su fantastičnom maskom kojom će Kristina u Noći vještica zasjati na najluđem tulumu u gradu.
Kako i na koji način i vi možete, uz pomoć šminke i kozmetičke torbice, postići Halloween look Kristine Šalinović, pogledajte u videu.

Foto: Press
Video:

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=MaDwXC9ZHpk[/embedyt]