fbpx

Csilla: Bio mi je izazov glumiti na njemačkom jeziku

Otkrila za Scenu…

Glumica je sretna jer je dobila priliku glumiti u trilogiji o Winnetouu

Csilla Barath Bastaic– Bilo je to zaista zanimljivo iskustvo. To je ogromna produkcija s velikim setovima, bezbroj statista, prekrasnim kostimima i velikim brojem uloga. Prilika zaigrati u tako raskošnoj produkciji zaista se ne dobiva svaki dan i zahvalna sam Roni Lepeju koji me ‘castao’ za ulogu Daisy (kćer imućnog industrijalca) te mi tako pružio priliku da budem dio te cijele priče – ispričala je lijepa glumica za portal Scena.hr. Csilla Barath Bastaić ističe da je sretna jer je dobila priliku glumiti u trilogiji o Winnetouu. Kaže da joj je bio izazov igrati na njemačkom jeziku.
– Produkcija se zaista potrudila da me pripremi na to. Preko ljeta su mi omogućili i privatni ‘coaching’ s jednim njemačkim glumcem, koji mi je puno pomogao u izgovoru – otkrila je Csilla. Dodaje da su na nju poseban dojam ostavili raskošni kostimi.
– Inače uživam gledati povijesne filmove, pa mi je veliki gušt bio i biti dijelom jednog – rekla je Csilla. Glumica je zadovoljna jer ima puno posla. Nedavno je imala premijeru u ITD teatru u Zagrebu.
– Riječ je o predstavi ‘Projekt višegodišnjeg nasada jabuka’ o propasti tvornice Kamensko. Reakcije su odlične, kazalište puno i nama je jako važno da smo progovorili o takvoj jednoj temi koja je samo jedna u moru drugih sličnih afera – ističe glumica. Csilla je završila i snimanje jednog filma, no u ovom trenutku nije mogla otkriti više detalja o novoj ulozi.
– Radi se o kombinaciji romantične komedije s elementima drame snimane prema knjizi o muško- ženskim odnosima, ljubavi i posljedicama ljubavi – kratko je objasnila lijepa glumica.

Foto: Csilla Barath Bastaić priv. album