fbpx

Monika Sablić: Anna Sedokova mi uskoro dolazi u goste!

Ekskluzivno…

Dizajnerica će svoju novu kolekciju predstaviti na Dreft Fashion Weeku Zagreb. Za portal Scena.hr otkrila više detalja o kolekciji, ali i zašto će ugostiti zvijezdu iz Ukrajine

Monika Sablić– Većina kolekcije je od predivne čipke. Ubacila sam i jedan dio cvjetnih i žarkih tonova. I ovaj put je riječ o predivnoj i kvalitetnoj svili i viskozi – otkrila je dizajnerica u ekskluzivnom razgovoru za portal Scena.hr. Monika Sablić svoju novu kolekciju će predstaviti na Dreft Fashion Weeku Zagreb koji će se održati od 7. do 9. svibnja u Zagrebu.
– Ove godine se neću puno odmaknuti od svoje prepoznatljivosti, a to je romantika i ženstvenost. Ali sam ubacila neke nove krojeve i nema volana koje smo imali u prošlim kolekcijama. No ostali smo u istom ruhu – objasnila je lijepa dizajnerica. Novo zaštitno lice njene kampanje i kolekcije, nakon voditeljice Renate Sopek, glumice Ane Gruice i same Monike, je poznata svjetska zvijezda, popularna pjevačica iz Ukrajine Anna Sedokova koja joj je i bliska prijateljica.
Anna Sedokova uskoro mi dolazi u goste. Upravo dogovaramo detalje oko snimanja i fotografija koje ćemo predstaviti javnosti – istaknula jeMonika Sablić Monika. Žena u njezinom dizajnu je romantična dama. Prije revije Monika je, kaže, uvijek nervozna.
– Moji suradnici izlude sa mnom. Čak uspijem prebaciti nervozu i na svoju najbolju prijateljicu Anu Gruicu, a ona je dugo u ovom poslu i već je u teškoj rutini. Nedavno mi je rekla da ako nastavim s nervozom da će me izbjegavati u širokom luku – kroz smijeh nam je ispričala Monika. Dodaje da joj je ova kolekcija možda čak najdraža.
– Naravno nakon moje prve samostalne koja je bila 2011. godine u hotelu Park – prisjetila se simpatična dizajnerica.

Foto: Privatni album