fbpx

Najbolje metode izbjeljivanja zubi – Kako do blistavo bijelih zubi?

Ljepota i zdravlje…

izbjeljivanje zubi, notinoLijepi i bijeli zubi jedna su od osnovnih predispozicija za lijep izgled. Svijetlo bijeli zubi su standard u našem društvu. Tko ne bi želio izgledati poput slavne osobe s blistavim osmijehom na naslovnici časopisa? Blistavo bijeli osmijeh postao je sinonim za zdravlje i uspjeh. Ako se ne brinemo dovoljno o zubima, oni obično poprimaju žućkasti do sivkasti ton, a istina je i da je boja zubi svake osobe nešto drugačija. Sve više i više ljudi koristi metodu izbjeljivanja zubi.
Izbjeljivanje zubi postiže se postupno s različitim pastama za izbjeljivanje ili gelovima za izbjeljivanje koji se fokusiraju na dublji dio zuba (donji sloj cakline).
Kako odabrati metodu koja je učinkovita i prijateljska za vaš novčanik? Odgovor je jednostavan. Kvalitetnim proizvodima možete postići profesionalne rezultate kod kuće za samo 14 dana.

Izbjeljivanje zubi

„Proširili smo našu ponudu stomatoloških proizvoda gdje sada možete kupiti razne paste za zube, poput zubne paste za intenzivno izbjeljivanje (koja se posebno preporučuje pušačima i osobama koje piju kavu ili crni čaj), sprejeve za oralnu higijenu te posebne proizvode za izbjeljivanje za blistavi osmijeh“ – poručuju iz Notina i predlažu najbolju medotu za izbjeljivanje zubi.
Idealna metoda izbjeljivanja?
izbjeljivanje zubi, notinoPrije nego što isprobate određenu metodu, zapitajte se što točno želite postići. Ako imate mrlje na zubima uzrokovane pušenjem, pijenjem kave ili crnim čajem i općenito konzumiranjem hrane ili pića, čak i osnovni postupci izbjeljivanja zuba trebali bi dati jasan rezultat. Samo budite oprezni da ne oštetite zubnu caklinu i da ne iziritirate desni.
Svi proizvodi koje možete pronaći na notino.hr prikladni su za sigurno dnevno izbjeljivanje zubi, kada se pravilno koriste. Naravno, nemoguće je očekivati promjenu u roku nekoliko dana, ali s vremenom rezultati će postati vidjivi.
„Odaberite proizvode za izbjeljivanje zubi iz naše ponude i uživajte u blistavom osmijehu. U ponudi ćete pronaći olovke za izbjeljivanje, trake za ekspresno izbjeljivanje, kreme i paste za zube, pudere za izbjeljivanje te kompletne kure namijenjene savršenom izbjeljivanju vaših zubi od poznatih brendova White Pearl, Crest i drugih“ – zaključuju na Notinu.

Foto: Press – notino.hr